Πήρε αρχισχεδιαστή από τη SEAT η Alfa Romeo!

1.765 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2021)

Την πρόσληψη του Alejandro Mesonero-Romanos ως επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος ανακοίνωσε επίσημα η Alfa Romeo.

Τα αυτοκίνητα της Alfa Romeo είναι κατά γενική ομολογία πολύ όμορφα, για πολλούς μάλιστα τα ομορφότερα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως το σχεδιαστικό τμήμα της ιταλικής μάρκας δεν πρέπει να ανανεωθεί. Αυτό ακριβώς αποφάσισαν και τα στελέχη της μάρκας ανακοινώνοντας πως ο Alejandro Mesonero-Romanos είναι ο νέος διευθυντής του τμήματος σχεδιασμού.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Ο Alejandro Mesonero-Romanos είναι γνωστός για το δυναμικό του στιλ σχεδίασης, το οποίο αναγέννησε τις SEAT/CUPRA. Η προσέγγιση του στα νέα Tavascan και Formentor, την 4η γενιά του Leon, και την 5η γενιά των Ibiza και Arona δείχνει ξεκάθαρα τον τρόπο της σχεδιαστικής του προσέγγισης.
 
Πλέον θα εστιάσει στη νέα εποχή της Alfa Romeo, όπου ο εξηλεκτρισμός και οι νέες διαδικασίες παραγωγής θα συνδυαστούν με την πλούσια κληρονομιά της μάρκας που φέτος συμπληρώνει 111 χρόνια ζωής.
  
Ο κ. Jean-Philippe Imparato, CEO της Alfa Romeo από τον Ιανουάριο του 2021, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να μοιραστώ τις νέες προκλήσεις για την Alfa Romeo με έναν καινοτόμο σχεδιαστή, όπως είναι ο Alejandro Mesonero-Romanos. Η στενή συνεργασία μας αναμένω ότι θα φέρει επιτυχία στη μάρκα μας».

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
skoda