Όταν πλησίασαν, είδαν ότι είναι κατασκευασμένη από χαρτόνι πίτσας και οι αριθμοί πάνω της ήταν γραμμένοι με μαρκαδοράκι.

Πινακίδες από κουτί πίτσας!

2.466 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2017)

Ένας οδηγός θέλοντας να αποφύγει τα παράβολα που προβλέπονται για τις πινακίδες της Buick του, βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο. Διαβάστε την ιστορία.

Μπορεί η αγορά των ΗΠΑ να είναι μια από τις σημαντικότερες αγορές σύμφωνα με τις αυτοκινητοβιομηχανίες, ωστόσο στις περισσότερες πολιτείες η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου μόνο απλή υπόθεση δεν είναι γιατί οι αγοραστές επιβαρύνονται με μια σειρά από παράβολα καταχώρησης του αυτοκινήτου τους, πινακίδων και ασφάλειας.

Το ύψος του χρηματικού ποσού που απαιτείται για όλα αυτά τα παράβολα φαίνεται πως έκαναν έναν οδηγό στη Μασαχουσέτη να βρει ένα τρόπο να αποφύγει όλες αυτές τις επιπλέον χρεώσεις, κατασκευάζοντας τις δικές του πινακίδες με την ελπίδα να μην το καταλάβει κανείς.
 
Δυστυχώς για αυτόν, η αστυνομία στην πόλη του Ηοpkinton παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε σωστά στις πινακίδες του. Περιέργως, σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο πράγμα που τους κίνησε την περιέργεια είναι ότι η πινακίδα έγραφε «Mass» αντί για «Massachusetts» που είναι το σωστό ενώ όταν πλησίασαν, είδαν ότι είναι κατασκευασμένη από χαρτόνι πίτσας και οι αριθμοί πάνω της ήταν γραμμένοι με μαρκαδοράκι.

Ως συνέπεια, ο οδηγός βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με κατηγορίες όπως το ότι είχε ανασφάλιστο αυτοκίνητο, δεν το είχε καταχωρήσει και πλαστογράφησε τις πινακίδες. Σύμφωνα με την νομοθεσία της Πολιτείας, το συνολικό κόστος όλων αυτών των αδικημάτων φτάνει το ποσό των 5.000 δολαρίων ενώ προβλέπεται και ένας χρόνος φυλάκισης και αφαίρεση διπλώματος για ένα χρόνο.
 

Toyota
moto