«Με τη Super Trofeo Evo μάθαμε να φτιάχνουμε ένα αυτοκίνητο με υπέροχη αεροδυναμική, δίχως να κάνουμε συμβιβασμούς στη σχεδίαση ή στο στιλ.».

Πιο «αγωνιστικές» οι μελλοντικές Lamborghini

2.160 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2017)

Την πολύτιμη γνώση που πήρε από τη δημιουργία της νέας Huracan Super Trofeo Evo, θέλει να περάσει στα μελλοντικά της μοντέλα η Lamborghini, για αυτό και εφεξής το αγωνιστικό τμήμα θα έχει στενότερες σχέσεις με τον τομέα των οχημάτων δρόμου.

Οι άνθρωποι της Lamborghini θέλουν η αγωνιστική τους ομάδα να εργαστεί πιο κοντά με το τμήμα οχημάτων δρόμου, μεταφέροντας τη γνώση τους στα μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας.
 
Στην παρουσίαση της νέας Huracan Super Trofeo Evo, ένα αρχιστέλεχος της φίρμας, ο Silvestro D`Amico αποκάλυψε πως η νέα αγωνιστική Huracan δημιούργησε μια πιο στενή σχέση ανάμεσα στην αγωνιστική ομάδα Squadra Corse και στο τμήμα των αυτοκινήτων δρόμου.
 
Ο κος D`Amico είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ακόμα σχετικά νέοι στον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε σχέση με άλλες εταιρείας, αλλά ήδη το τμήμα σχεδίασης δουλεύει πιο κοντά στο αγωνιστικό τμήμα. Θα υπάρξει περισσότερη ανταλλαγή πληροφορίων και τεχνολογιών.».
   
Στο ίδιο μήκος κύματος και το αφεντικό του R&D, Maurizio Reggiani, που είπε: «Με την Super Torfeo Evo πήραμε έμπνευση από την Dallara και δουλέψαμε στο Centro Stile, ώστε να φτιάξουμε κάτι αεροδυναμικά τέλειο. Το αποτέλεσμα είναι πως με τη Super Trofeo Evo μάθαμε να φτιάχνουμε ένα αυτοκίνητο με υπέροχη αεροδυναμική, δίχως να κάνουμε συμβιβασμούς στη σχεδίαση ή στο στιλ.».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η Lamborghini έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον, ειδικά σε ό,τι αφορά στη Huracan. Η τελευταία λέγεται πως θα αποκτήσει επτά νέες εκδόσεις, ανάμεσά τους και οι Barchetta, Speedster, Superleggera και SV.

PEIRAIOS LEASING
test center