Η νέα γενιάς ΧJ αναμένεται να λανσαριστεί μέχρι το 2020.

Πιο «fun» η νέα Jaguar XJ

2.563 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2018)

Έμφαση στον fun to drive χαρακτήρα θέλει να δώσει η Jaguar στη νέα γενιά XJ ενώ σκοπεύει να μεγαλώσει και τις διαστάσεις του.

Μπορεί να μην έχει βγει στο φως της δημοσιότητας ούτε μια φωτογραφία από την ολοκαίνουρια ναυαρχίδα που ετοιμάζει η Jaguar, ωστόσο χθες αποκαλύφθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες για το επόμενης γενιάς XJ.

O αρχισχεδιαστής της μάρκας Ian Callum υποσχέθηκε ότι το πολυτελές σεντάν θα μεγαλώσει σε μέγεθος με σκοπό να μεγαλώσουν οι χώροι των επιβατών για τους οποίους έλαβε κάποια επικριτικά σχόλια λόγω της άβολης καμπίνας του. Ακόμα, αναμένεται να γίνουν μεγάλες επενδύσεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό του νέου μοντέλου, στον δρόμο που χάραξε το νέο A8. O Callum πάντως θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η Jaguar, σε αντίθεση με την S-Class με την οποία βρίσκεται στην ίδια κατηγορία, θέλει το μοντέλο της να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στον σπορτίφ χαρακτήρα, παρά στην πολυτέλεια.
 
«Ναι, θα έχει χώρο για τέσσερις επιβάτες με άνεση και πολυτέλεια αλλά οι ομοιότητες με την S-Class σταματούν εκεί. Θα είναι ένα πολύ πιο fun to drive αυτοκίνητο» δήλωσε ο Callum.

Η νέα γενιάς ΧJ αναμένεται να λανσαριστεί μέχρι το 2020.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center