Το νέο Juke πιθανολογείται πως θα βασιστεί στην ίδια πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσουν τα νέα Renault Clio και Nissan Μicra.

Πιο καινοτόμο το επόμενο Nissan Juke

4.329 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2018)

Τα βλέμματα πάνω του αναμένεται να τραβήξει το επόμενο Juke λόγω της ξεχωριστής σχεδίασης με την οποία θα λανσαριστεί. Δείτε τι δηλώνει ο αρχισχεδιαστής της Νissan.

Oι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τον αντικαταστάτη του Juke ήρθαν στο φως χθες μέσα από δηλώσεις που έκανε ο αρχισχεδιαστής της Nissan, Αlfonso Albaisa o oποίος και έσπευσε να σημειώσει ότι η σχεδίαση του μοντέλου θα είναι για μια ακόμη φορά γεμάτη καινοτομίες και ξεχωριστή, αν και την ίδια στιγμή δεν θα θυμίζει σε τίποτα την τωρινή γενιά.

Τα ακριβή του λόγια ήταν: « Η νέα γενιά δεν θα μοιάζει πολύ με την τελευταία. Δεν θα μοιάζει ούτε με το IMx ( το ηλεκτρικό crossover concept ) ούτε με το νέο Leaf. Θα έχει compact αισθητική με λίγη αλήτικη φινέτσα». Επιπλέον, σχετικά με τις φήμες που ήθελαν το αρχικό σχέδιο για το νέο Juke να απορρίπτεται από τα υψηλόβαθμα στελέχη, ο Albaisa δήλωσε: « Δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτή η πληροφορία. Η δουλειά μας με το πρώτο Juke ήταν εύκολη γιατί δεν υπήρχε τίποτα σαν και αυτό μέχρι εκείνη την περίοδο».
 
Το νέο Juke πιθανολογείται πως θα βασιστεί στην ίδια πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσουν τα νέα Renault Clio και Nissan Μicra ενώ σε ό,τι αφορά την γκάμα των κινητήρων, αυτή αναμένεται να αποτελείται μόνο από μοτέρ 1.000 και 1.200 κ.εκ, ενώ πιθανή είναι η παρουσία ενός 1.500άρη diesel.

To νέο Juke αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μέσα στο επόμενο έτος και επειδή η σχεδιαστική του γλώσσα αναμένεται να πρωτοπορήσει για μια ακόμη φορά, η Nissan θέλει να περιορίσει σημαντικά όλες τις τυχόν διαρροές μέχρι την παρουσίαση του.

Mercedes
moto