2 φωτογραφίες »

Πιο σκληραγωγημένη με νέο πακέτο η Mercedes G-Class

65.108 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2021)

Η Mercedes παρουσίασε το νέο της πακέτο Professional Line για την G-Class που αναβαθμίζει την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου αλλά και το τοπίο μέσα στην καμπίνα.

Η Mercedes έφερε μαζί της στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου την G-Class MY2022 και παρουσίασε το ολοκαίνουριο πακέτο «Professional Line»  που προσφέρει στο θρυλικό μοντέλο ακόμη πιο σκληραγωγημένη εμφάνιση.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Πολλά τα καλούδια για το εξωτερικό
Το νέο πακέτο περιλαμβάνει προστατευτικά για τα μπροστινά φωτιστικά σώματα, λασπωτήρες μπροστά και πίσω και  off-road ελαστικά που τυλίγουν 18άρες ζάντες πέντε ακτινών. Το αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε εξοπλίζεται επίσης με αρκετό εξοπλισμό όμως το Magno πορτοκαλί χρώμα αλλά και μοναδικά καλούδια για το αμάξωμα και την καμπίνα από το G manufaktur εξοπλιστικό πρόγραμμα που αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο την εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης μια θήκη για την ρεζέρβα στην πίσω θύρα και ειδική σχάρα στην οροφή που επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη να τοποθετήσει μια σκηνή, εφόσον το επιθυμεί. Όπως και οι ζάντες, η θήκη για την ρεζέρβα και η σχάρα είναι βαμμένες σε μαύρο ματ χρώμα ενώ το ίδιο χρώμα έχουν οι θήκες των καθρεπτών, τα εμβλήματα της φίρμας και το πλαίσιο της πινακίδας.

Αναβαθμίσεις στην καμπίνα
Αλλαγές υπάρχουν και στην καμπίνα, αν και σε περιορισμένο βαθμό. Οι επιβάτες έχουν μεγαλύτερη προστασία από τις ακτίνες του ήλιου χάρη στα φιμέ πίσω παράθυρα και το φιμέ πίσω παρμπρίζ ενώ τώρα, ο οδηγός μπορεί πλέον να επιλέξει ανάμεσα σε 64 χρώματα για τον εσωτερικό φωτισμός (ήταν 9 τα χρώματα).

Όλες οι εκδόσεις της G-Class στο MY2022 θα εξοπλίζονται με μεγαλύτερο στάνταρ εξοπλισμό και οι πελάτες θα έχουν στην διάθεσή τους περισσότερες επιλογές για να εξατομικεύσουν το αυτοκίνητο που θα αγοράσουν.

Έτοιμη για το βουνό!
To νέο πακέτο Professional Line για την G-Class αναβαθμίζει την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου αλλά και το τοπίο μέσα στην καμπίνα.
Ποιος παίρνει όμως την G-Class για να την βάλει τις λάσπες;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
NISSAN