Το μεσαίο pick-up θα έρθει βασισμένο σχεδιαστικά στο πρωτότυπο Santa Cruz.

Έχουν περάσει 4,5 χρόνια περίπου από τη στιγμή που η μάρκα αποκάλυψε το πρωτότυπο Santa Cruz.

Πιθανή η έκδοση Ν στο pick-up της Hyundai

1.765 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2019)

Δεν είναι κρυφό πως η Hyundai εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός pick-up, ωστόσο τα καλά νέα δεν σταματούν εκεί καθώς φαίνεται πως η κορεατική μάρκα εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει στο μοντέλο και μια έκδοση επιδόσεων.

Το μεσαίο pick-up, ο ερχομός του οποίου έχει επιβεβαιωθεί εδώ και αρκετό καιρό, θα έρθει βασισμένο σχεδιαστικά στο πρωτότυπο Santa Cruz που είδαμε πριν από μερικά χρόνια. Παίρνοντας ως δεδομένο την έλευση του μοντέλου, εκπρόσωποι του Τύπου που είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον επικεφαλής της Hyundai N, Albert Biermann ρώτησαν αν υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει ένα ισχυρό μοντέλο Ν στη γκάμα του επερχόμενου pick-up.
 
Η απάντηση αυτού ήταν ξεκάθαρη: «Πρέπει να είστε έτοιμοι για τα πάντα από τη Hyundai και την Kia, όλα είναι δυνατά. Δεν υπάρχουν περιορισμοί».
 
Εάν λοιπόν τα λόγια γίνουν πράξη τότε δεν αποκλείεται να μιλάμε για ένα μοντέλο στη λογική του Ford Ranger Raptor. Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα πιθανότατα το ισχυρό αγροτικό να εξοπλιστεί από τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2,0 λίτρων που έχουμε δει στο i30 N.
 

Αν και έχουν περάσει 4,5 χρόνια περίπου από τη στιγμή που η μάρκα αποκάλυψε το πρωτότυπο Santa Cruz, δεν αποκλείεται το μοντέλο παραγωγής να κάνει την εμφάνισή του προς τα τέλη του 2020. Σε περίπτωση που ο παραπάνω προγραμματισμός ισχύσει η πιο ισχυρή έκδοση θα ακολουθήσει σε ένα με δύο χρόνια αργότερα.    

VW LEASEPRO
test center