Αυτή είναι η πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή της X-Tomi Design για το επερχόμενο Skoda Kodiaq RS.

Πλησιάζει το Kodiaq RS

16.810 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2018)

Με τις φήμες για ύπαρξη κορυφαίας RS έκδοσης του Skoda Kodiaq να έχουν επιβεβαιωθεί, ξετυλίγεται σταδιακά το κουβάρι των πληροφοριών. Πότε θα παρουσιαστεί και με τι κινητήρες; Δείτε τώρα όλες τις λεπτομέρειες.

Από το 2017 έχουν επιβεβαιωθεί από το τσέχικο στρατόπεδο οι φήμες που θέλουν το μεγάλο SUV της Skoda να μπαίνει στην RS οικογένεια. Σήμερα λοιπόν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες πληροφορίες για την επερχόμενη «καυτή» εκδοχή του Kodiaq.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου το Kodiaq RS θα λανσαριστεί μέσα στο 2018, τα οποία επικαλούμενα κύκλους της εταιρείας αναφέρουν ότι το μοντέλο θα έχει εξαιρετικά μεγάλη ροπή. Επιπλέον, το ισχυρό SUV θα διατίθεται με κινητήρα diesel, έχοντας ωστόσο και την επιλογή ενός κινητήρα βενζίνης.
 

Ψήφος εμπιστοσύνης για την κίνηση του μοντέλου λέγεται ότι θα δοθεί στον 2.0 Bi-Τurbo TDI κινητήρα του γερμανικού group, ο οποίος αποδίδει 240 ίππους, με κάποια σενάρια να μιλούν για μια βελτιωμένη version του με ακόμη μεγαλύτερη ιπποδύναμη. Έπειτα, δεδομένος θεωρείται ο εφοδιασμός του με DSG κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ δεν αποκλείεται και η τετρακίνηση. Όσον αφορά στον βενζινοκινητήρα ο 2.0 TSI μοιάζει η πιο ενδεδειγμένη λύση χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια πληροφορία για την ιπποδύναμη.

Τέλος, όπως είναι αναμενόμενο οι άνθρωποι της Skoda θα φροντίσουν να κάνουν πιο «επιθετική» την εικόνα του μεγάλου SUV προσθέτοντας σπορ στοιχεία, όπως ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με μεγαλύτερους αεραγωγούς, ζάντες μεγαλύτερων διαστάσεων, διπλές απολήξεις της εξάτμισης, αεροτομή και τα χαρακτηριστικά λογότυπα vRS στη μάσκα και το πίσω μέρος.  

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto