Για πρώτη φορά στην Ευρώπη, θα παρουσιαστεί στο Παρίσι η ολοκαίνουργια γενιά του Kia Sorento.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη, θα παρουσιαστεί στο Παρίσι η ολοκαίνουργια γενιά του Kia Sorento.

Πλουραλισμός νέων μοντέλων από την Kia στο Παρίσι

7.310 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2014)

Στο περίπτερο της Kia στην έκθεση Παρισιού, θα βρεθούν οι ανανεωμένες εκδοχές των Rio και Venga, αλλά και ένα υβριδικό πρωτότυπο, το Optima T-Hybrid, με τον «χορό» των νέων μοντέλων να κλείνει το Sorento.

Η Kia αποφάσισε να μας «συστήσει» με τις νέες παρουσίες που θα βρεθούν στο περίπτερό της στην έκθεση Παρισιού. Το σημαντικότερο μοντέλο είναι, δίχως άλλο, το ελαφρώς ανανεωμένο Rio, το οποίο θα αποκτήσει νέους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένη γρίλια μάσκας και καινούργιους τροχούς. Στο εσωτερικό, θα τοποθετηθεί ένα νέο ηχοσύστημα, θα αναβαθμιστεί το GPS, ενώ θα πληθύνουν οι «πινελιές» χρωμίου στον διάκοσμο. Αλλαγές σε τεχνικά στοιχεία δεν ανακοινώθηκαν.Στο Παρίσι θα βρεθεί και η ανανεωμένη εκδοχή του compact MPV της Kia, το Venga, το οποίο θα διαθέτει εφεξής μεγαλύτερη γρίλια στη μάσκα του, φώτα ημέρας LED, ανασχεδιασμένα πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και νέες ζάντες 16 και 17 ιντσών. Στο εσωτερικό, έχει αλλάξει η κεντρική κονσόλα, ο μεταλλικός διάκοσμος είναι πιο σκούρος, ενώ υπάρχει και η επιλογή για θερμαινόμενο τιμόνι. Ούτε εδώ υπάρχουν τεχνικές τροποποιήσεις.Τεχνολογικό highlight του stand της Kia θα αποτελέσει το Optima T-Hybrid concept, το οποίο ενδεχομένως να αποτελεί τον προπομπό ενός μελλοντικού μοντέλου της Kia. Το υβριδικό του σύστημα αποτελείται από ένα turbodiesel 1.700άρι CRDi σύνολο και έναν μικρό ηλεκτρικό. Η καινοτομία του έγκειται στο γεγονός πως διαθέτει μια ηλεκτρική τουρμπίνα, η οποία –σύμφωνα με την εταιρεία- ανεβάζει την ροπή και την απόκριση του κινητήρα στις χαμηλές στροφές. Οι Κορεάτες προσδοκούν πως η απόδοση του υβριδικού συστήματος θα είναι μεγαλύτερη κατά 15-20% από εκείνη του diesel συνόλου των 1,7 λτ., το οποίο «κανονικά» έχει ισχύ 136 ίππων. Οπότε μιλάμε για ένα νούμερο γύρω στους 160 ίππους.Τον «χορό» των νέων παρουσιών, για την Ευρώπη τουλάχιστον, θα κλείσει το ολοκαίνουργιο Kia Sorento, για το οποίο σας μιλήσαμε αναλυτικά με αφορμή το πρόσφατο λανσάρισμά του στη Ν. Κορέα.

Το ελαφρώς ανανεωμένο Kia Rio (στη φωτό το υπάρχον μοντέλο), θα αποκτήσει νέους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένη γρίλια μάσκας και καινούργιους τροχούς.

Το ελαφρώς ανανεωμένο Kia Rio (στη φωτό το υπάρχον μοντέλο), θα αποκτήσει νέους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένη γρίλια μάσκας και καινούργιους τροχούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN