Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

500.079 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2021)

Πράσινες, κίτρινες και κόκκινες μάρκες. Ποια αυτοκίνητα είναι ζημιάρικα; Ποια τρίζουν; Σε ποια σε γδέρνουν ζωντανό όταν πας για service; Ποια αυτοκίνητα δεν βγάζουν καθόλου ζημιές και τα service τους είναι πάμφθηνα; 5.000 αναφορές αποκαλύπτουν τα μυστικά όλων των μοντέλων!

Η μεγάλη έρευνα Autocheck του AutoΤρίτη έχει περάσει στην 7η φάση, έχοντας συμπληρώσει ήδη περισσότερες από 4.800 αναφορές από τα προηγούμενα κύματα, που πλέον ξεπερνούν τις 5.000. Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, οι ιδιοκτήτες αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά των αυτοκινήτων τους, δίνοντας σε όλους εσάς πλούσιο υλικό, όχι μόνο για να ενημερωθείτε για τις κακοτοπιές, αλλά και να καταθέσετε τις δικές σας εμπειρίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η έρευνα του Autocheck καταγράφει το πόσο ευχαριστημένοι αισθάνονται οι καταναλωτές, από το αυτοκίνητο τους. Βλάβες, τιμές service, διαθεσιμότητα και τιμές ανταλλακτικών και κυρίως συμπεριφορές αντιπροσωπειών... μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, είναι τα θέματα που επιβραβεύουν, ή κοκκινίζουν, αντίστοιχα οι καταναλωτές. 

Αυτό σκεφτείτε το λίγο, είναι και το σημαντικότερο για ένα αυτοκίνητο (και όχι μόνο). Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας; Μας απογοήτευσε; Η μήπως είναι τόσο καλό, που αισθανόμαστε την ανάγκη να το επιβραβεύσουμε ή …να του γράψουμε και ποίημα; (έγινε και αυτό, από έναν αναγνώστη μας στο παρελθόν!) 

Το αυτοκίνητο σας είναι ζημιάρικο;
Σας γδέρνουν ζωντανό, όταν πάτε για σέρβις;
Περιμένατε μήνες για κάποιο ανταλλακτικό και το πληρώσατε πανάκριβα;

H αντιπροσωπεία αθέτησε τις υποσχέσεις της;
Κάντε αναφορά!


Το αυτοκίνητο σας δεν σπάει, δεν λυγάει;
Οι τιμές που πληρώνετε για σέρβις είναι πολύ χαμηλές;

Tα ανταλλακτικά του είναι πάντα διαθέσιμα και πάμφθηνα;
Η αντιπροσωπεία σας εκπλήσσει ευχάριστα;
Επιβραβεύστε τους!


Οι πληροφορίες αυτές είναι πολύτιμες για μας τους υπόλοιπους, αλλά και για σας. Μια βλάβη που σας συνέβη αυτό τον μήνα και τη χρυσοπληρώσατε, αν έχει συμβεί σε άλλους 5 αυτό το μήνα, τότε δεν είναι τυχαία βλάβη, ούτε οφείλεται σε σας.
Ότι κοκκινίσετε βοηθάει όλους τους άλλους να αποφύγουν τα ίδια λάθη και υποχρεώνει τους κατασκευαστές και τις αντιπροσωπείες να βελτιωθούν.

Ότι πρασινίσετε, επιβραβεύει αυτούς που προσπαθούν και τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν να παρέχουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες για το καλό όλων μας.

Ο δικός μας στόχος, σαν AutoΤρίτη, είναι να ακουστούν τα παράπονά σας και να βελτιωθούν οι υπηρεσίες των εταιρειών προς εσάς. Θα συνεχίσουμε λοιπόν, με τη βοήθειά σας και τις αναφορές σας, να πιέζουμε προς την κατεύθυνση αυτή.

Κάντε λοιπόν τώρα και εσείς αναφορά πατώντας το πλήκτρο «Κάντε την αναφορά σας τώρα» στο τέλος του κειμένου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

Όλες οι αναφορές/επιβραβεύσεις ελέγχονται.

Δείτε 1.313 «κόκκινες» αναφορές



Αναφορές & επιβραβεύσεις για SSANGYONG

Ssangyong
Actyon

2000 κυβικά
του 2009

Γ.Μ. (17/2/2019, 18:44) ΑΠΛΑ Α- Ψ- Ο- Γ- Ο. ΕΧΕΙ 74000 ΧΛΜ. ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΜΕ 51000 ΧΛΜ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΗ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΕΡΑΣΕ ΚΤΕΟ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ.Α Ρ Ι Σ Τ Ο.
Ssangyong
Tivoli

1600 κυβικά
του 2016

Nikos (20/9/2018, 12:30) το αυτοκίνητο παρουσίασε πρόβλημα στο..."ψυγείο καυσαερίων" το δεύτερο χρόνο....αν και στην εγγύηση, ακόμα να το επισκευάσουν 100%. από τότε που "άλλαξε χέρια" η αντιπροσωπεία το after sales είναι επιηκώς τραγικό !!
Ssangyong
Tivoli

1600 κυβικά
του 2016

Nikos (20/9/2018, 12:50) Tivoli 2tone auto Diesel 2x4 . Το αυτοκίνητο έχει εξαιρετική συμπεριφορά, κράτημα. εξαιρετικό value for money με το 5ετές service included. αν προλάβαινα και την εγγυημένη τιμή επαναγοράς θα ήταν Top. εξαιρετική επιλογή για ...ανήσυχες οικογένειες και σχετικά οικονομικό(40km την ημέρα μεσα σε κίνηση κηφισσό-αττ.οδο και κατανάλωση 6,8λτ/100km .
Ssangyong
Kyron

2000 κυβικά
του 2012

ΝΙΚΟΣ (13/11/2015, 20:09) Μη Διαθέσιμα και Ακριβά ανταλλακτικά στην Αντιπροσωπεια, Καλό για τα (χρήματα του), ότι πληρώνεις παίρνεις, Ο εξουσιοδοτημένος μεταπωλητης Μουστάκας ήταν απαράδεκτος, ασχετος, και πολύ ακριβός.
OPEL NEA MONTELA
test center