Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ένα εξαιρετικό οδηγικά αυτοκίνητο, που θυμίζει μεγαλύτερης κατηγορίας όχημα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ένα εξαιρετικό οδηγικά αυτοκίνητο, που θυμίζει μεγαλύτερης κατηγορίας όχημα.

Οδική Συμπεριφορά: Απόλαυση στο μάξιμουμ

30.299 Επισκέψεις στο άρθρο

Σε όλη την γκάμα του νέου Fiesta, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ένα εξαιρετικό οδηγικά αυτοκίνητο με ανάρτηση, που συνδυάζει έντεχνα δυναμισμό και άνεση και πλαίσιό, που δείχνει ικανό για πολύ περισσότερα άλογα, να θυμίζουν μεγαλύτερης κατηγορίας όχημα. Σε συνδυασμό μάλιστα με την εξαιρετική θέση οδήγησης και το εξαιρετικό σε αίσθηση και πληροφόρηση τιμόνι της κατηγορίας, το νέο Fiesta χαίρεσαι να το οδηγείς σε κάθε είδους διαδρομή και παράλληλα σε προκαλεί να βυθίσεις το πεντάλ του γκαζιού και να χαθείς σε «φιδίσιες» διαδρομές, χωρίς να σε απασχολούν έννοιες, όπως πρόσφυση και υποστροφή. Οι μόνοι περιορισμοί που θα αντιμετωπίσεις έχουν αν κάνουν με τα χαρακτηριστικά του κάθε κινητήρα, όπου τα σύνολα των 85 ίππων θα βάλουν κάποια όρια στο fun to drive, ενώ αντίθετα τα μεγαλύτερα σύνολα θα σε αποζημιώσουν και με το παραπάνω, ακόμα περισσότερο αυτά της βενζίνης που λόγω καυσίμου είναι πιο άμεσα σε απόκριση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σε αυτό το κομμάτι θα κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στην ST-Line έκδοση, η οποία έχει δεχθεί παρεμβάσεις έχοντας χαμηλώσει κατά 10 χλστ. και έχοντας πιο σφιχτή ανάρτηση, με αποτέλεσμα να προσφέρει ακόμα καλύτερη αίσθηση και αμεσότητα, έτσι ακόμα και στο όριο παραμένει απόλυτα ρυθμίσιμο και παιχνιδιάρικο ευχαριστώντας στο 100% τον οδηγό του. 

Σίγουρο και άνετο 
Πέρα από το κομμάτι της απόλαυσης, το Fiesta βγάζει και μεγάλη σιγουριά στο πάτημά του στο δρόμο.Με τα φαρδιά μετατρόχια του και την απορροφητικότητα των αποσβεστήρων, οι επιβάτες δεν θα ενοχληθούν στο παραμικρό από τις ανωμαλίες του δρόμου, ενώ ακόμα και σε πολύ υψηλές ταχύτητες το αίσθημα της ασφάλειας δεν πρόκειται να αμβλυνθεί. Ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ποιότητα κύλισης θα συναντήσουμε στην έκδοση Vignale, η οποία ως πολυτελής έχει επικεντρωθεί σε πιο εκλεπτυσμένα οδικά χαρακτηριστικά, που του προσδίδει η αυξημένη ηχομόνωση και οι αλλαγές στα σινεμπλόκ της ανάρτησης. Τέλος πολύ καλή αίσθηση έχουν και τα φρένα, σημείο κλειδί της ενεργητικής ασφάλειας, είτε με ταμπούρα για τις εκδόσεις μέχρι και 100 ίππους, είτε με δίσκους για τις υπόλοιπες, θα σταματήσουν το αυτοκίνητό σας γρήγορα και με ασφάλεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda