Ποια έκδοση Hyundai Kona να επιλέξω;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποια έκδοση Hyundai Kona να επιλέξω;

9.698 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2022)

Βενζίνη ή mild hybrid diesel; Αυτοφορτιζόμενο υβριδικό ή πλήρως ηλεκτρικό; Και αν θέλω πιο fun to drive, μήπως να πάρω την εκρηκτική έκδοση Ν ή να επιλέξω το off-road τετρακίνητο; Οι παραπάνω ερωτήσεις είναι αποκαλυπτικές του πόσο πλήρης είναι η γκάμα του Hyundai Kona. Ποιο από όλα λοιπόν ανάλογα και με την ανάγκη;

Από απλό & ήπια υβριδικό βενζίνης & diesel μέχρι υβριδικό, ηλεκτρικό αλλά & το καυτό N

Ο συνδυασμός του... σκοτώνει. Βρίσκεται στην πιο hot κατηγορία της ελληνικής αγοράς για την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε και παράλληλα φροντίζει να καλύπτει κυριολεκτικά κάθε ανάγκη με την διευρυμένη γκάμα επιλογών του. Ο λόγος για το Hyundai Kona, το δημοφιλές SUV πόλης των Κορεατών που βάζει δύσκολα στον ανταγωνισμό.
 
Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, άλλωστε, όταν στην ανανεωμένη εκδοχή του αποτελεί μία κομψή πρόταση, με πλούσιο από την βασική έκδοση εξοπλισμό, ευφυείς τεχνολογίες αιχμής και συνδεσιμότητας και μοτέρ ικανά για κάθε είδος οδήγησης. Διότι το Hyundai Kona προσφέρεται σε «πατροπαράδοτες» εκδόσεις βενζίνης, σε εξηλεκτρισμένες mild hybrid επιλογές diesel και βενζίνης, σε αυτοφορτιζόμενη full hybrid έκδοση, καθώς και σε δύο αμιγώς ηλεκτρικές επιλογές. Και να μην ξεχάσουμε την πιο πρόσφατη άφιξη του «σκληροπυρηνικού» Hyundai Kona Ν, του πιο ισχυρού προσθιοκίνητου B-SUV στον κόσμο.
 
Πάμε να το δούμε ένα προς ένα:

Οι μυώδεις καμπύλες και έντονες ακμές του αμαξώματος προσδίδουν τον αναγκαίο δυναμισμό, με το πίσω μέρος να είναι εξίσου κομψό, έχοντας και νέα μεταλλική ποδιά.

Οι μυώδεις καμπύλες και έντονες ακμές του αμαξώματος προσδίδουν τον αναγκαίο δυναμισμό, με το πίσω μέρος να είναι εξίσου κομψό, έχοντας και νέα μεταλλική ποδιά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμφάνιση: Τολμηρό, εκλεπτυσμένο, νεανικό

Ξεκινώντας με το design, το ανανεωμένο Hyundai Kona καταφέρνει σχεδιαστικά να ισορροπεί με αρτιότητα μεταξύ του δυναμισμού και της στιβαρότητας που χαρακτηρίζει ένα SUV. Έχει πλήρως αναδιαμορφωμένο «πρόσωπο», όπου δεσπόζουν η φαρδύτερη κεντρική μάσκα, οι πιο σφηνοειδούς σχήματος προβολείς και τα αναβαθμισμένα φώτα ημέρας LED. Οι μυώδεις καμπύλες και έντονες ακμές του αμαξώματος προσδίδουν τον αναγκαίο δυναμισμό, με το πίσω μέρος να είναι εξίσου κομψό, έχοντας και νέα μεταλλική ποδιά. Σημαντικό ατού, οι άφθονες επιλογές εξατομίκευσης στην διαμόρφωση του αυτοκινήτου χάρη στην πλούσια παλέτα των 10 εξωτερικών χρωματισμών, την δυνατότητα διχρωμίας στην οροφή (σε μπλε ή μαύρο) και την δυνατότητα επιλογής νέων δυναμικών ζαντών αλουμινίου (16", 17" και 18").

Έκδοση N Line: Πιο σπορτίφ και με αύρα... μηχανοκίνητου αθλητισμού

Εσωτερικό - Εξοπλισμός - Χώροι: Ποιοτικό με μοντέρνα διακόσμηση και πλήρες από την βασική

Με ήπια υβριδικά μοτέρ βενζίνης-diesel & 4κίνητη έκδοση

Υβριδικό με κατανάλωση κάτω από 5 λτ./100 χλμ και κιβώτιο που δεν... βουίζει

Hyundai Kona ως ηλεκτρικό με αυτονομία έως 484 χλμ.

Hyundai Kona N: Το ισχυρότερο προσθιοκίνητο B-SUV!

Τιμή & τελικά ποια έκδοση να πάρεις;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
moto