Ποια έκδοση της Mercedes A-Class να αγοράσω;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποια έκδοση της Mercedes A-Class να αγοράσω;

21.958 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2021)

Ο Γερμανός ηγέτης των hatchback, Mercedes A-Class σου δίνει ποικιλία εκδόσεων και εναλλακτικών εκδοχών του μοντέλου, έχοντας την δυνατότητα να επιλέξεις εσύ αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα. Με την A-Class δεν «περιορίζεσαι» πότε, για αυτό σε βοηθάμε να διαλέξεις αυτή που θέλεις.

Η Mercedes A-Class παραμένει το «μεγάλο» μικρό και εισαγωγικό μοντέλο, για αυτούς που θέλουν να μπουν στον κόσμο των πολυτελών αυτοκινήτων, για των οποίων φημίζεται η γερμανική εταιρία. Αντιπροσωπεύει επάξια τον τίτλο του «βασιλιά» των premium hatchback στην μικρομεσαία κατηγορία, καθώς βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων. Για το λόγο αυτό, οι Γερμανοί προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών κινητήρων και εξοπλισμού, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού οδηγού.

Στην γκάμα της εταιρίας λοιπόν, θα συναντήσουμε πολλές και διαφορετικές εκδόσεις, ανάμεσα σε κλασικές βενζινοκίνητες, πρακτικές diesel, οδηγοκεντρικές AMG και την «πράσινη» Plug-In Hybrid. Με την παραπάνω προίκα, η A-Class έχει ανεβάσει τον πήχη στην κατηγορία, καταφέρνοντας να έχει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση όπως θα διαπιστώσουμε.

Το μικρό «αστέρι» της Mercedes

Κοιτάζοντας την A-Class, παρατηρείς πως ακολουθεί την σχεδιαστική ταυτότητα της υπόλοιπης οικογένειας της εταιρίας με το αστέρι, η οποία προσδίδει μία premium αισθητική. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της παρατηρείται από μακριά, με design που έχει καθαρές αεροδυναμικές γραμμές, οι οποίες αρέσουν σε πολλούς όπως φαίνεται από τις υψηλές πωλήσεις της. Την ίδια στιγμή, διαθέτει λεπτομέρειες που διατηρούν την απαραίτητη εκλεπτυσμένη εικόνα του στο ακέραιο. Βέβαια ανάλογα με την έκδοση, λαμβάνει όλο και πιο δυναμικά χαρακτηριστικά, με αποκορύφωμα τις εκδόσεις AMG ή τα πακέτα της AMG που μπορούν να συνδυαστούν και με τους «μικρούς» κινητήρες και να δώσουν λίγη από την φινέτσα της. 

Όταν μεταφερόμαστε στο εσωτερικό του, η μοντέρνα αισθητική είναι αυτή που κυριαρχεί με το σύγχρονο διάκοσμο και τα high-tech στοιχεία να ποικίλουν ανάλογα την έκδοση. Οι δύο ψηφιακές οθόνες του συστήματος infotainment MBUX, μονοπωλούν το ενδιαφέρον και διατίθενται σε τρεις συνδυασμούς, των 7 ιντσών και οι δύο, μία 7 και μία 10,25 ιντσών ή δύο 10,25 ιντσών αντίστοιχα. Αρκετά ευχάριστη είναι και η αλληλεπίδρασή του, με τους επιβάτες να λένε απλώς «Hi Mercedes» δίνοντας μια άλλη νότα επικοινωνίας με το αυτοκίνητο. Δεν χρειάζεται να κάνουμε λόγο για την ποιότητα και την άνεση που προσφέρει το σαλόνι, εφάμιλλα της γνωστής πολυτέλειας της Mercedes. Το κορυφαίο φινίρισμα και η άψογη συναρμολόγηση βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα για την κατηγορία, ενώ οι χώροι του είναι αρκετά επαρκείς, ικανοί να χωρέσουν άνετα έως και 3 ενήλικες στις πίσω θέσεις, όπως σας έχουμε δείξει σε μετρήσεις του AutoΤρίτη. Η χώρος των αποσκευών βρίσκεται στο ικανοποιητικό νούμερο των 370 λίτρων, αρκετά χρήσιμος για τις καθημερινές ανάγκες.

8 διαφορετικές εκδόσεις βενζίνης ή diesel για να διαλέξεις

«Πράσινη» Α250e Plug-In Hybrid

Οι «πύραυλοι τσέπης» της AMG

Η γνώμη μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw