O 1,2 λτ.turbo κινητήρας των 116 ίππων είναι αποδοτικός και αρκετά οικονομικός και θα τον επιλέγαμε με το χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο. Εναλλακτικά, η υβριδική έκδοση των 1,8 λίτρων διακρίνεται για τον

O 1,2 λτ.turbo κινητήρας των 116 ίππων είναι αποδοτικός και αρκετά οικονομικός και θα τον επιλέγαμε με το χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο. Εναλλακτικά, η υβριδική έκδοση των 1,8 λίτρων διακρίνεται για τον εξαιρετικά οικονομικό της χαρακτήρα.

Με 3+1 επιλογές κινητήρων

83.954 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2019)

Η νέα Corolla εφοδιάζεται στις εκδόσεις Hatchback αρχικά με τον 1,2 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 116 ίππων ο οποίος διατίθεται τόσο με μηχανικό 6τάχυτο όσο και με αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT). Αυτός ο κινητήρας προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις αναλογικά με τη απόδοσή του και καταναλώνει 5,2 λτ./100 χλμ..

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι Sedan εκδόσεις, έχουν ως βασικό κινητήρα τον 1,6 ατμοσφαιρικό κινητήρα με 132 ίππους που συνδυάζεται και αυτός με 6τάχυτο μηχανικό ή με αυτόματο CVT κιβώτιο. Αυτός ταιριάζει γάντι στο πιο διακριτικό γενικότερα προφίλ της σεντάν έκδοσης προσφέροντας πολιτισμένη λειτουργία, καλές επιδόσεις και κατανάλωση 5,7 λτ./100 χλμ.

Τέλος, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Corolla προσφέρεται και με 2 υβριδικές εκδόσεις που συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο e-CVT. Η πρώτη εφοδιάζεται με κινητήρα 1,8 λίτρων που σε συνδυασμό με το 4ης γενιάς υβριδικό σύστημα της Toyota (αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 72 ίππων και μπαταρίες ιόντων λιθίου), έχει συνδυαστική απόδοση 122 ίππων και αποτελεί την πιο οικονομική από άποψης επιλογή για όλα τα αμαξώματα της Corolla με μέση κατανάλωση 3,3 λτ./100 χλμ.

Οι κορυφαίες εκδόσεις της Corolla σε Hatchback και Touring Sports αμάξωμα, εφοδιάζονται με κινητήρα 2,0 λίτρων που σε συνδυασμό με τον ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα (109 ίππους) και τις μεγαλύτερες μπαταρίες νικελίου αποδίδει συνδυαστικά 180 ίππους και 190 Nm ροπής. Αυτές οι εκδόσεις προσφέρουν τις καλύτερες επιδόσεις στην γκάμα αλλά και την χαμηλότερη κατανάλωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto