29 επιλογές,  από 17.270 έως 31.170 ευρώ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

29 επιλογές, από 17.270 έως 31.170 ευρώ

83.974 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2019)

Η γκάμα κινητήρων και εξοπλισμού διαμορφώνουν για την χάτσμπακ έκδοση της Corolla 17 διαφορετικές επιλογές με τιμές που ξεκινούν από τα 17.270 και φτάνουν έως τα 31.170 ευρώ. Αντίστοιχα, στη σεντάν έκδοσή της, η νέα Corolla διατίθεται σε 9 εκδόσεις, ενώ η έκδοση Touring Sports είναι διαθέσιμη σε 3 αποκλειστικά υβριδικές εκδόσεις.

Η έκδοση Αctive Plus (Αctive στο σεντάν) προσφέρει τα πάντα χωρίς να ξεφεύγει ιδιαίτερα σε τιμή. Την επιλέγουμε.

Η έκδοση Αctive Plus (Αctive στο σεντάν) προσφέρει τα πάντα χωρίς να ξεφεύγει ιδιαίτερα σε τιμή. Την επιλέγουμε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


O κορμός των εκδόσεων ξεκινά από την βασική έκδοση Live που περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της μεταξύ άλλων, 7 αερόσακους, οθόνη αφής 8 ιντσών (εκτός της Sedan), δερμάτινο τιμόνι, οθόνη πληροφοριών 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων και φώτα ημέρας LED. Από αυτή την έκδοση η Corolla περιλαμβάνει επίσης το αναβαθμισμένο σύστημα ασφάλειας Toyota Safety Sense που αποτελείται από άλλα επιμέρους συστήματα (σύστημα αυτόνομης πέδησης, προσαρμοζόμενο Cruise Control, σύστημα αποφυγής εκούσιας εκτροπής από τη λωρίδα κυκλοφορίας, σύστημα διατήρησης λωρίδας, αυτόματοι προβολείς , ενημέρωση τυφλής γωνίας, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κ.α.). 

Η επόμενη έκδοση Eco που αφορά μόνο την χάτσμπακ Corolla, διαθέτει επιπλέον το σύστημα πολυμέσων Toyota Touch 2, κάμερα οπισθοπορείας και προβολείς LED.

Η έκδοση Active περιλαμβάνει επιπλέον αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ψηφιακή οθόνη πίνακα οργάνων 7 ιντσών, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και συνδυάζεται με τις υβριδικές εκδόσεις των Hatchback και Touring Sports ενώ στη σεντάν με τον 1,6 λτ. κινητήρα.

Η έκδοση Αctive Plus που προσφέρεται στην Ηatchback και Touring Sports, περιλαμβάνει επιπλέον ατμοσφαιρικό γαλάζιο φωτισμό εσωτερικά, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και προβολείς ομίχλης LED.

Μετά έχουμε την έκδοση Style που και πάλι αφορά της Ηatchback και Touring Sports εκδόσεις της νέας Corolla και φέρει επιπλέον ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, φιμέ κρύσταλλα πίσω και φωτιστικά σώματα Bi-LED.

Η 5θυρη (χάτσμπακ) Corolla διαθέτει επίσης την ξεχωριστή αισθητικά έκδοση Black Edition που βασίζεται στην έκδοση Style όμως προσφέρει επιπλέον την επιλογή της διχρωμίας οροφής-αμαξώματος.

Η κορυφαία έκδοση της Hatchback είναι η Sport και ενσωματώνει επιπλέον της Black Edition που βασίζεται, σπορ ημιδερμάτινα καθίσματα, Head Up Display και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Αντίστοιχα οι κορυφαίες εκδόσεις των Sedan και Touring Sports είναι οι Lounge που περιλαμβάνουν επιπλέον της Style που βασίζονται, ημιδερμάτινα καθίσματα, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
vw