Γεροδεμένο, καλοφινιρισμένο και μοντέρνο το εσωτερικό του Toyota Yaris. Από την έκδοση Active και πάνω προσφέρεται διζωνικός αυτόματος κλιματισμός, αλλά και το Toyota Touch με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Γεροδεμένο, καλοφινιρισμένο και μοντέρνο το εσωτερικό του Toyota Yaris. Από την έκδοση Active και πάνω προσφέρεται διζωνικός αυτόματος κλιματισμός, αλλά και το Toyota Touch με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό.

Εσωτερικό: Μοντέρνο, ποιοτικό και πρακτικό

47.178 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2017)

Περνώντας στην καμπίνα των επιβατών του Yaris από την πρώτη στιγμή η εξαιρετική εργονομία και η πρακτικότητα, έρχονται για να κερδίσουν τις εντυπώσεις για τα δεδομένα της κατηγορίας. Σχεδιαστικά, το σχεδόν κάθετο ταμπλό ξεχωρίζει με την οριζόντια έγχρωμη ένθεση από μαλακό πλαστικό. Στο κομμάτι της κατασκευής τα σκληρά πλαστικά κυριαρχούν στο πάνω και στο κάτω μέρος, ωστόσο έχουν γερή συναρμογή και καλό φινίρισμα. Φυσικά, ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση παρατηρούνται κάποιες αισθητικές διαφορές. Η ειδοποιός διαφορά εντοπίζεται στον πίνακα οργάνων μεταξύ υβριδικής και μη έκδοσης. Έτσι στην πρώτη αντί για το στροφόμετρο αριστερά υπάρχει δείκτης ενέργειας, ενώ στην κεντρική οθόνη υπάρχει και σχετική ηλεκτρονική ένδειξη για τη ροή της ενέργειας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ποια έκδοση;
Την ψήφο εμπιστοσύνης μας θα δώσουμε στην Active, αφού διαθέτει όλα τα απαραίτητα και κάτι παραπάνω, ενώ η χρηματική διαφορά είναι λογική (περί τα 1.100-1.200 ευρώ). Στο σημείο αυτό, μάλιστα, να σημειώσουμε πως η διαφορά από τη μία έκδοση εξοπλισμού στην άλλη διαφέρει ανά μοντέλο. Υπολογίστε πάντως περί τα 480 ευρώ από την Cool στην Live, 1.100-1.200 από την Live στην Active, +650 ευρώ για την Active Plus και επιπλέον 550 ευρώ για την Style. Για την Bi-Tone με τον 1,5 VVT-iE κινητήρα θα πληρώσετε 860 ευρώ επιπλέον της Style, αλλά στο HSD μόλις 200 ευρώ! Τέλος για την Chic στο υβριδικό Yaris, θα δώσετε 400 ευρώ επιπλέον της Βi-Tone φτάνοντας στα 18.750 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto