Τι είναι το πιο σπαστικό που κάνουν οι οδηγοί μπροστά σου; Το διπλοπαρκάρισμα είναι ένα τρανό παράδειγμα!

Ποια «γαϊδουριά» σε βγάζει από τα ρούχα σου;

7.560 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2021)

Ποια κακή συνήθεια των άλλων οδηγών σε βγάζει από τα ρούχα σου;

Από κακές συνήθειες να χορτάσουν και οι κότες. Μερικές όμως είναι τόσο ενοχλητικές που σε βγάζουν από τα ρούχα σου. Τι είναι το πιο σπαστικό που κάνουν οι οδηγοί μπροστά σου;

Από εκνευριστικές μέχρι επικίνδυνες συμπεριφορές, μερικές συνήθειες που συναντάμε στο δρόμο είναι πολύ σπαστικές. Όπως για παράδειγμα το κλασσικό να σου κολλάει από πίσω και να σε πηγαίνει καροτσάκι στην Εθνική, και όταν μπορέσεις να μπεις δεξιά για να σε περάσει, να κολλήσει μπροστά σου και να σε πηγαίνει καροτσάκι από εμπρός.

Απίστευτα εξοργιστικό είναι και το καβάλημα όλης της ουράς στο φανάρι για αριστερά, με τους έξυπνους να κόβουν μπροστά από όλους. Συχνά δεν είναι ένας, αλλά μπροστά από το πρώτο αυτοκίνητο στο φανάρι μαζεύονται τρεις-τέσσερις. Και άμα τους πεις και τίποτα σου λένε πως δεν ενοχλούν. Λες και ο τελευταίος στην ουρά δεν θα χάσει το φανάρι εξαιτίας τους. Και θα έχει περιμένει και δυο ώρες.

Διπλοπαρκάρισμα μέσα στην κίνηση; Είσαι στο μποτιλιάρισμα και αφού έχεις κάνει 2 χιλιόμετρα πρώτη-νεκρά, ο μπροστινός αποφασίζει, χωρίς προειδοποίηση, εκεί που βρίσκεται πως είναι καλή θέση να διπλοπαρκάρει να πάει στο περίπτερο. Και είσαι τόσο κοντά που δεν χωράς να βγεις από πίσω του. Για όπισθεν ούτε κουβέντα, και φυσικά δεν σε αφήνει και κανείς. Κι αν μιλήσεις ακούς και το «πως κάνεις έτσι, λες και τσουλάει καθόλου».

Πολύ σπαστικό είναι επίσης και το μηχανάκι που έκανες μία ώρα να περάσεις γιατί δεν χωρούσες, μόνο και μόνον για να τους περάσει όλους στο φανάρι και να βγει μπροστά σου. Και πάλι από την αρχή από πίσω του. Αν και αυτός δεν το κάνει επίτηδες.

Επίτηδες το κάνει όμως αυτός που περνάει όλη την ουρά, λες και είναι μηχανάκι, και βγαίνει μπροστά από όλους στο φανάρι. Όχι για αριστερά, για ευθεία.

Όπως και αυτός που ενώ στρίβει σε μεγάλη διασταύρωση, πετάγεται, και καλά γρήγορα, μπροστά σου ενώ πας ευθεία για να μην περιμένει να περάσεις. Και αν πας να πέσεις πάνω του θα σου πει ότι φταις κιόλας «αφού με είδες».

Εσείς τι βρίσκετε πιο σπαστικό στο δρόμο; Ποια γαϊδουριά σας βγάζει από τα ρούχα σας και ποιες κακές συνήθειες έχετε και εσείς και συγχωρείται και στους άλλους;

Mercedes
test center