Σου χώνεται μπροστά στο φανάρι ο Ελληνάρας.

Σου χώνεται μπροστά στο φανάρι ο "Ελληνάρας".

Ποια καφρίλα βλέπεις στο δρόμο και σε κάνει «φουρνέλο»;

5.437 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2022)

Τι είναι αυτό που όταν το βλέπεις να γίνεται στο δρόμο σε βγάζει από τα ρούχα σου; Από τις κακές συνήθειες των άλλων, ποια είναι αυτή που σε ενοχλεί περισσότερο και γιατί;

Και ποιά δεν σε πειράζει καθόλου και δεν πατάς ούτε κόρνα;

Με το χαμό στο δρόμο, οι κακές συνήθειες είναι πλέον τόσο συνηθισμένες που πλέον τις ανεχόμαστε χωρίς να το σκεφτόμαστε και πολύ. Όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι ενοχλητικές, αν όχι και επικίνδυνες.
 
Όμως ενδίδουμε, μένουμε απαθείς, και τις επιτρέπουμε, ειδικά όταν είναι και επικίνδυνες, αφού κάθε δική μας αντίδραση μπορεί να τις κάνει ακόμη πιο σοβαρές. Όμως δεν παύουν να μας ενοχλούν. Δεν παύουν να μας βγάζουν από τα ρούχα μας.
 
Εσένα τι είναι το χειρότερο που μπορεί να δεις στο δρόμο; Από το «αγέρωχο» διπλοπαρκάρισμα του «ένα λεπτό ρε φίλε πως κάνεις έτσι», μέχρι το παρκάρισμα σε διάβαση, αυτά πλέον είναι «πταίσματα». Το «κόψιμο» της ουράς σε αριστερό φανάρι είναι πλέον τόσο κλασσικό, που μπροστά από την κανονική ουρά, σχηματίζεται πίσω από τον πρώτο «έξυπνο» και μια ολόκληρη δεύτερη.
 
Και από το «δεν ενοχλώ» του πρώτου, μέχρι να περάσεις εσύ, έχουν «χωρέσει» δέκα αυτοκίνητα μπροστά σου, οπότε και σε πιάνει το κόκκινο. Ενοχλητικό όσο δε λέγεται, και συμβαίνει συνέχεια.
 
Και φυσικά υπάρχουν και τα επικίνδυνα. Ανάποδα σε μονόδρομο, παραβίαση κόκκινου, παραβίαση στοπ. Ακούγεται περίεργο αυτά να τα λέμε «κακές συνήθειες», όταν μιλάμε για παραβατικές συμπεριφορές. Όμως είναι τόσο συχνά, που πλέον και αυτά τα συνηθίζουμε, και ακόμη και με αυτά δεν πέφτουμε πλέον από τα σύννεφα. Δε γίνεται όμως να μη μας ενοχλούν ή εξοργίζουν, ειδικά όταν γίνονται αιτία για σύγκρουση, παρ’ολίγο ή στην πράξη.
 
Τι είναι όμως αυτό που βλέπεις εσύ συχνά στο δρόμο και σε κάνει «φουρνέλο»; Και τι κάνεις, πως αντιδράς όταν συμβαίνει μπροστά σου; Ή δεν κάνεις τίποτα και το αφήνεις να περάσει; Τι λες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

OPEL NEA MONTELA
test center