Ποιο είναι το Best Car 2019;

11.636 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2019)

Απόψε βραβεύουμε το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς «Best Car 2019»! Νικητές, μίνι συνεντεύξεις, βραβεία και πολλά πλούσια δώρα στη μεγάλη βραδιά! Live μετάδοση σε facebook και autotriti.gr.

Η μεγάλη βραδιά του Best Car 2019 απέχει λίγες μόνο ώρες. Σήμερα, στις 19:00 ακριβώς, ξεκινάει η Live μετάδοση στο Facebook αλλά και στο autotriti.gr, απευθείας από την αίθουσα εκδηλώσεων του AutoΤρίτη, με τις μίνι συνεντεύξεις όλων των στελεχών της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου. Έπειτα, συνεχίζουμε με την παρουσίαση των βραβείων, αλλά και των αποτελεσμάτων της μεγάλης κλήρωσης για 4 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα και πολλά πλούσια δώρα!

Οι 15 φιναλίστ του Best Car 2019 κονταροχτυπήθηκαν στη μάχη για τη διεκδίκηση του τίτλου, με τη δική σας ψήφο να παίζει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του... αγώνα!

Μέχρι τότε, όμως, ας θυμηθούμε τα 15 υποψήφια μοντέλα του Best Car 2019 με αλφαβητική σειρά. Εσείς ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς; 

Audi A1 Sportback: Πιο premium και high-tech
Η δεύτερη γενιά του Audi A1 Sportback θέλει να ανεβάσει τον premium πήχη ακόμα ψηλότερα, ενώ αισθητικά προβάλλει έναν περισσότερο σπορτίφ χαρακτήρα. Έντονος είναι ο high-tech χαρακτήρας στην καμπίνα. Με κινητήρες βενζίνης 95 έως και 200 ίππους.
Δείτε όλα τα άρθρα για το Audi A1 Sportback 

Audi Q3: Ριζική αλλαγή
Το μικρομεσαίο crossover της Audi αλλάζει ριζικά σε σχέση με το παρελθόν του, αποκτώντας πιο σύγχρονη, πιο δυναμική αλλά και πιο premium εικόνα. Με έντονο high-tech προφίλ, περισσότερους χώρους και κινητήρες από 150 έως 230 ίππους.
Δείτε όλα τα άρθρα για το Audi Q3

BMW Σειρά 3: Μεγαλύτερη και πιο δυναμική
Η νέα BMW Σειρά 3 μεγάλωσε σε διαστάσεις και απέκτησε πιο δυναμική σχεδίαση. Με νέα αισθητική στο εσωτερικό, μεγάλο τεχνολογικό υπόβαθρο και 5 κινητήρια σύνολα από 150 έως 265 ίππους θέλει να αποτελέσει το ιδανικό μεσαίο σεντάν.
Δείτε όλα τα άρθρα για τη BMW Σειρά 3
 
Citroen C5 Aircross: Πρώτος στόχος η άνεση 
Nέο SUV για λογαριασμό της Citroen, η οποία, όπως όλος ο όμιλος PSA, ποντάρει πάρα πολλά στην κλάση των crossover. To νέο C5 Aircross ακολουθεί πιστα τη σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας αλλά και την καταξιωμένη συνταγή της σε θέματα άνεσης.
Δείτε όλα τα άρθρα για το Citroen C5 Aircross

DS 7 Crossback: Γαλλική φινέτσα και πολυτέλεια
Εντυπωσιακό ντιζάιν, premium χαρακτήρας, macho εμφάνιση και πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο είναι μερικά από το στοιχεία που κάνουν το νέο DS 7 Crossback να ξεχωρίζει. Το «γλυκό» δένει με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ από 1,2 λτ. με απόδοση έως και 225 άλογα.
Δείτε όλα τα άρθρα για το DS 7 Crossback

Ford Focus: Μεγαλύτερο σε διαστάσεις και πιο απολαυστικό στην οδήγηση
Η οδική συμπεριφορά του Ford Focus αποτελεί σημείο αναφοράς και στη νέα τέταρτη γενιά του μοντέλου, ωστόσο δεν υστερεί και στους άλλους τομείς. Πιο μεγάλο, πιο ευρύχωρο, με ποιοτικό εσωτερικό και γκάμα κινητήρων που καλύπτει κάθε ανάγκη, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως βασίζεται πάνω σε νέα πλατφόρμα.
Δείτε όλα τα άρθρα για το Ford Focus
 
Honda CR-V: CR-Vάιβορ!
Κλασσικός παίκτης της κατηγορίας του το CR-V για το οποίο συχνά παραβλέπουμε ότι πρόκειται για έναν από τους θεμελιωτές της κλάσης. Η νέα γενιά εστιάζει στους κινητήρες βενζίνης και στην ποιότητα και την πρακτικότητα. 
Δείτε όλα τα άρθρα για το Honda CR-V
 
Hyundai Kona: Μοντέρνα σχεδίαση και με τετρακίνηση
Το νέο Kona, η πρόταση της Hyundai στα μικρά SUV, ξεχωρίζει με την τολμηρή του σχεδίαση, τον σπορτίφ χαρακτήρα που αποπνέει και την τετρακίνηση στις ισχυρότερες εκδόσεις βενζίνης και ντίζελ με απόδοση έως και 177 ίππους.
Δείτε όλα τα άρθρα για το Hyundai Kona

Kia Ceed: Μικρομεσαίο… ευρωπαϊκών σπουδών
Το νέο Kia Ceed συνεχίζει την ευρωπαϊκής φιλοσοφίας πορεία του στην κλάση των μικρομεσαίων.  Τα εφόδιά του είναι το δυναμικό ντιζάιν, η υψηλού επιπέδου ποιότητα στο εσωτερικό και η downsized γκάμα των κινητήρων του. 
Δείτε όλα τα άρθρα για το Kia Ceed
  
Mercedes A-Class: Πιο premium από ποτέ
Η 4η γενιά της μικρομεσαίας A-Class μεγάλωσε και δέχθηκε όλα τα σύγχρονα στοιχεία των μεγαλύτερων μοντέλων της Mercedes αναβαθμίζοντας τον premium χαρακτήρα της. Είναι διαθέσιμη με νέους κινητήρες 1,33 λτ. βενζίνης με απόδοση 136 ή 163 ίππων καθώς και με 1,5 λτ. πετρελαίου απόδοσης 116 ίππων. 
Δείτε όλα τα άρθρα για τη Mercerdes A-Class
 
Mercedes GLE: Η διάδοχος της ML
H νέα Mercedes GLE έρχεται να αντικαταστήσει την ML προβάλλοντας ακόμα πιο σκληροτράχηλο εκτός δρόμου χαρακτήρα και πιο σύγχρονο προφίλ σε όλα τα επίπεδα. Το πολυτελές SUV θα διαθέτει και υβριδική έκδοση GLE 450 4MATIC, με συνδυαστική απόδοση 367 ίππων.
Δείτε όλα τα άρθρα για τη Mercedes GLE
 
Peugeot 508: Πολυτελής χαρακτήρας και κινητήρες με έως 225 άλογα
Το νέο 508, η μεσαία μπερλίνα της Peugeot, κερδίζει τα βλέμματα με το δυναμικό της ντιζάιν, το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο με οθόνη 12,3 ιντσών στο εσωτερικό, αλλά και την πληρέστατη  γκάμα κινητήρων 1,5, 1,6 και 2,0 λτ. ισχύος έως και 225 ίππων.
Δείτε όλα τα άρθρα για το Peugeot 508

Toyota Corolla: Ένα όνομα, μια ιστορία
H Corolla επιστρέφει με εντυπωσιακό σχεδιασμό, μεγαλύτερους χώρους και εκσυγχρονισμένο τεχνολογικό και αισθητικό προφίλ για να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Θα είναι διαθέσιμη με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,2 λτ. και σε δύο υβριδικές εκδόσεις με απόδοση 122 και 180 ίππων αντίστοιχα.
Δείτε όλα τα άρθρα για την Toyota Corolla

Volvo V60: Πρακτική πολυτέλεια
Το νέο Volvo V60 είναι το premium βάγκον για όσους εκτιμούν την κορυφαία σκανδιναβική σχεδίαση, τη συναρπαστική οδήγηση και την τεχνολογία που κάνει πιο εύκολη την καθημερινή ζωή. Το νέο V60 εξοπλίζεται με προηγμένα συστήματα κίνησης από 150-310 ίππους.
Δείτε όλα τα άρθρα για το Volvo V60
 
Volkswagen T-Cross: Το πραγματικά μικρό crossover
Tο νέο VW T-Cross με μήκος 4,11 μέτρα και έκδηλες επιρροές από τα μεγαλύτερα SUV της VW αποτελεί ένα γνήσιο crossover πόλης, ενσωματώνοντας προηγμένες τεχνολογίες και σύγχρονους κινητήρες από 95 έως 150 ίππους.
Δείτε όλα τα άρθρα για το VW T-Cross

Toyota
test center