Αυτό είναι το Best Car 2021! (+video)

264.512 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2021)

Ο μεγάλος νικητής του Best Car 2021 είναι εδώ! Πόσες ψήφους πήρε το καθένα από τα 18 υποψήφια μοντέλα; Δείτε ποια αυτοκίνητα ξεχώρισαν και κέρδισαν την μεγάλη διάκριση.

Αυτό είναι το Best Car 2021! (+video)

  • Αυτό είναι το Best Car 2021! (+video)
  • Αυτό είναι το Best Car 2021! (+video)
Αυτή τη χρονιά πέρασαν 18 συμβατικά & 26 ηλεκτικά μοντέλα στον μεγάλο τελικό του Best Car, του διαγωνισμού-θεσμού που διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής του στην ελληνική αγορά! Το Best Car αποτελεί τον θεσμό που έχει λανσαριστεί στην Ελλάδα από το 1994, με την σφραγίδα του δικού μας, ελληνικού Auto Motor und Sport, και συνεχίζει δυναμικά την πορεία του μέχρι σήμερα αναδεικνύοντας τις προτιμήσεις των Ελλήνων αναγνωστών. Παράλληλα, είναι ο θεσμός που υποστηρίζει ενεργά την οδική ασφάλεια με σχετικές κατηγορίες, γι΄αυτό και υποστηρίζεται από «κοινωνικούς εταίρους» όπως το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», ενώ δεν στέκεται μόνο στα επιβατικά μοντέλα καθώς διαθέτει επιμέρους ψηφοφορία για τα Καλύτερα Επαγγελματικά της Χρονιάς αλλά και τα Καλύτερα Προϊόντα της ελληνικής αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πίσω στο σήμερα, ανάμεσα στα υποψήφια μοντέλα, οι διάδοχοι αρκετών best seller της ελληνικής αγοράς (βλ. Toyota Yaris, VW Golf, Skoda Octavia, Hyundai 20, Ford Kuga κ.ά.), ολοκαίνουργια μοντέλα που αναμένεται να μπουν για πρώτη φορά στη μάχη των πωλήσεων (DS 9, Toyota Yaris Cross κ.λπ.), αλλά και πληθώρα εκπροσώπων από την ηλεκτρική λίγκα των μηδενικών ρύπων. Συνολικά ψήφισαν σχεδόν 36.000 αναγνώστες, οι οποίοι και διαμόρφωσαν τα αποτελέσματα χαρίζοντας τίτλους στον θεσμό του Best Car 2021! Πατήστε σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες και δείτε τους νικητές...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto