Ποιο μοντέλο προτείνεις όταν σε ρωτάνε «τι μικρό να αγοράσω»;

Ποιο μοντέλο προτείνεις όταν σε ρωτάνε «τι μικρό να αγοράσω»;

6.025 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2022)

Κάποια μοντέλα ξεχωρίζουν τόσο που γίνονται η αυθόρμητη απάντηση. Ποιό είναι το δικό σου στη μικρή κατηγορία;

Θα πεις τα best-seller Yaris ή i20 με τη μία; Ή άλλο;

Μπορεί στα μικρά η μάχη να κρατάει καλά, όμως όλοι οι κατασκευαστές είναι ακόμη παρόντες με πλήρεις γκάμες μοντέλων, και έτσι η επιλογή παραμένει δύσκολη. Εσύ ποιό μοντέλο προτείνεις και γιατί;
 
Δες ποιές μάρκες επιμένουν ακόμη με «κανονικά» μικρά. Είναι πιο εύκολο να πεις ποιές δεν συμμετέχουν στην κατηγορία, και εκτός από τις premium και τις ειδικές (Land/Range Rover και Jeep), όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές έχουν μοντέλο.
 
Είτε έκανες την ίδια συζήτηση πριν από 10 χρόνια είτε τώρα, τα ίδια ονόματα ακούγονται. Ibiza, Yaris, Corsa, Fiesta, Polo, 208, i20, Micra, C3, Fabia, Clio, Swift, Rio, Jazz, Space Star, Mazda 2, Α1. Πολλά μοντέλα, και δύσκολα θα ξεχωρίσεις ένα που θα πεις ότι έχει κάποιο κουσούρι, ή που κάποιος που θα το αγοράσει θα το μετανιώσει.
 
Τα αυτοκίνητα σήμερα είναι όλα γενικά καλά, και μετά από τόσες γενιές, όλα αυτά τα μοντέλα είναι τόσο ώριμα που οδηγώντας τα θα έλεγες πως είσαι σε μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Όχι μόνο από χώρους, αλλά και από την ποιότητα, είτε μιλάμε για την απτή, ή την ποιότητα κύλισης, και τον θόρυβο (ή την απουσία του).
 
Οπότε αυτά που μένουν είναι βασικά προσωπική άποψη του καθενός, σε ότι έχει να κάνει με τα υποκειμενικά, δηλαδή τη σχεδίαση, το στυλ, την μάρκα, και την εμπειρία, όπως αυτή διαμορφώνεται από τους αντιπροσώπους της κάθε περιοχή, το σέρβις, την εγγύηση, και τελικά τη μεταπώληση.
 
Όμως και έτσι να έχει το πράμα, το να ξεχωρίζει κάποιο μοντέλο τόσο που να είναι το πρώτο που θα πεις χωρίς δεύτερη σκέψη, θέλει κάτι ακόμη. Υπάρχει άραγε στην μικρή κατηγορία κάποιο που να είναι πάνω από τον ανταγωνισμό, που εσύ το προτείνεις με κλειστά μάτια; Και είναι το μοντέλο αυτό που θα πρότεινες σε όλους; Ή μήπως για κάθε περίπτωση οδηγού έχεις και κάποιο άλλο μοντέλο που προτείνεις;
 
Τι λες λοιπόν; Ποιό μικρό προτείνεις; Και γιατί;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
vw