Και τα τρία μοντέλα της παρουσίασης έχουν προσφάτως ανανεωθεί αισθητικά προκειμένου να συνεχίσουν πιο δυναμικά την εμπορική τους πορεία.

Και τα τρία μοντέλα της παρουσίασης έχουν προσφάτως ανανεωθεί αισθητικά προκειμένου να συνεχίσουν πιο δυναμικά την εμπορική τους πορεία.

Εμφάνιση: Μοντέρνα, νεανικά, σύγχρονα

49.789 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2014)

Και τα τρία μοντέλα της συγκριτικής αυτής δοκιμής βασίζονται σε σχήματα τα οποία έχουν παρουσιαστεί εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα όμως -επί της ουσίας έχουν προσφάτως ανανεωθεί με αποτέλεσμα να- δείχνουν αρκετά φρέσκα και δυναμικά.

Η πιο επιτυχημένη ίσως ανανέωση αφορά στο Ford Fiesta το οποίο δείχνει πιο premium και επιθετικό στο εμπρόσθιο μέρος σε σχέση με τα υπόλοιπα δύο, παραπέμποντας από μακριά σε ένα μικρό Aston Martin...

Το SEAT Ibiza, από την άλλη (έχει και αυτό ανανεωθεί πρόσφατα) εμφανίζεται -στο μπροστινό κυρίως μέρος- πιο δυναμικό και σύγχρονο σε σχέση με πριν, ωστόσο το πίσω έχει παραμείνει ως είχε. Παρόλα αυτά οι έντονοι ώμοι που σχηματίζουν οι θόλοι των πίσω τροχών δίνουν την αίσθηση ενός μικρού κουπέ. 
Τέλος, το Fiat Punto διατηρεί την επιτυχημένη συνταγή του παρελθόντος όπου μοντέρνες καμπύλες, νεανικές γραμμές και προσεγμένες γωνίες συνθέτουν δηλαδή ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Κρατάμε τα λεπτεπίλεπτα πίσω φανάρια και το νεανικό μπροστινό μέρος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto