Μοντέρνο στη σχεδίαση είναι το εσωτερικό του Fiat Punto. Μικροατέλειες στην συναρμογή υπάρχουν, όμως δεν ενοχλούν.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μοντέρνο στη σχεδίαση είναι το εσωτερικό του Fiat Punto. Μικροατέλειες στην συναρμογή υπάρχουν, όμως δεν ενοχλούν.

Εσωτερικό: Προσεγμένα και ποιοτικά

49.793 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2014)

Όσον αφορά την ποιότητα και την σχεδίαση του εσωτερικού των τριών μοντέλων της δοκιμής μας, τα δεδομένα είναι άκρως ικανοποιητικά. Πιο συγκεκριμένα τώρα, η εικόνα στο εσωτερικό του Fiat Punto είναι σύγχρονη με καλής ποιότητας υλικά. Ο συνδυασμός μαλακών υλικών στο επάνω μέρος του ταμπλό και σκληρών στα χαμηλότερα σημεία, ακολουθεί την πεπατημένη της κατηγορίας. Ο διάκοσμος και το φινίρισμα ικανοποιούν, ενώ η συναρμογή έχει κάποιες ανομοιομορφίες. Η θέση οδήγησης φέρνει τον οδηγό σε σωστή θέση από το τιμόνι και τα χειριστήρια. Οι διακόπτες είναι ομαδοποιημένοι σε τρία σημεία και εργονομικά δεν υπάρχει κάτι που θα προβληματίσει. Αυτό που θα διαπιστώσει ίσως μετά από ένα μακρινό ταξίδι ο οδηγός είναι πως τα καθίσματα δεν έχουν επαρκή πλευρική στήριξη.

Μοντέρνο και νεανικό στη σχεδίαση είναι από την άλλη και το εσωτερικό του Ford Fiesta, το οποίο επίσης αποτελείται από καλής ποιότητα υλικά τα οποία έχουν κάποιες μικροατέλειες στην συναρμογή. Όσον αφορά την εργονομία, οι θήκες για να ακουμπήσεις το κινητό, κλειδιά κτλ. είναι αρκετές, ωστόσο ο έλεγχος των χειριστηρίων στην κεντρική κονσόλα και δη του ηχοσυστήματος απαιτεί κάποιες ώρες εξοικείωσης.

Τέλος, το εσωτερικό του SEAT Ibiza είναι το λιγότερο ευφάνταστο από άποψης σχεδίασης λόγω και της μουντής χρωματικής του απόχρωσης, ωστόσο ικανοποιεί τόσο όσον αφορά την ποιότητα των υλικών (σκληρά πλαστικά κατά βάση), όσο και της συναρμογής. Θα θέλαμε λίγο ευκολότερο τον χειρισμό του ηχοσυστήματος, μας άρεσε από την άλλη η σχετικά παχιά στεφάνη του τιμονιού. Απροβλημάτιστη κατά τα άλλα η διαβίωση στην καμπίνα του.

Προσεγμένο είναι το εσωτερικό του μικρού της Ford. Τα χειριστήρια στην 
κεντρική κονσόλα θέλουν ένα μικρό χρόνο εξοικείωσης.

Προσεγμένο είναι το εσωτερικό του μικρού της Ford. Τα χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα θέλουν ένα μικρό χρόνο εξοικείωσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green