Στις στροφές, το Nissan Note αποδεικνύεται απόλυτα ασφαλές, με αντιδράσεις προοδευτικές και ελεγχόμενες, ενώ ο λεβιές ταχυτήτων διακρίνεται για την ευχρηστία του και την ακρίβεια του ακόμα και στις

Στις στροφές, το Nissan Note αποδεικνύεται απόλυτα ασφαλές, με αντιδράσεις προοδευτικές και ελεγχόμενες, ενώ ο λεβιές ταχυτήτων διακρίνεται για την ευχρηστία του και την ακρίβεια του ακόμα και στις «δυνατές» αλλαγές.

Στο δρόμο: Ευχάριστο και εύκολο στις αστικές μετακινήσεις

46.612 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2014)

Η οδική συμπεριφορά του νέου Nissan Note είναι κλασική για ένα μικρό αυτοκίνητο βενζίνης. Το ηλεκτρικό τιμόνι, με 3 στροφές από άκρη σε άκρη, μεταφέρει επαρκή πληροφόρηση στον οδηγό, με την ανάρτηση να δουλεύει πολύ καλά τόσο στις χαμηλές ταχύτητες, όσο και στις υψηλές. Σε επαρχιακό οδικό δίκτυο, το τιμόνι παραμένει ακριβές, με την ανάρτηση να ελέγχει τις κινήσεις του Note, όσο άτσαλα κι αν του φερθεί ο οδηγός και χωρίς να γίνονται ιδιαίτεροι συμβιβασμοί στην άνεση. 
Καλά σχόλια εισπράττει κι ο λεβιές ταχυτήτων που διακρίνεται για την ευχρηστία του, ενώ είναι ακριβής και γρήγορος. Αντίστοιχα καλή είναι και η κλιμάκωση του, η οποία ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά ροπής του κινητήρα. Αυτό σε βοηθά να οδηγείς οικονομικά, όποτε το θέλεις. Αντίστοιχα υποβοηθητικοί είναι κι οι δύο δείκτες στον πίνακα οργάνων, όπως βέβαια και το στάνταρ σύστημα stop/start μέσα στην πόλη. Εκεί, θα εκτιμήσετε τις μαζεμένες του διαστάσεις, αλλά και την κάμερα οπισθοπορείας που βοηθάει πολύ στο παρκάρισμα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda