Αποκαλύφθηκε και επισήμως η 718 Boxster και η 718 S Boxster.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκαλύφθηκε και επισήμως η 718 Boxster και η 718 S Boxster.

Porsche 718 Boxster (video)

4.935 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2016)

Η Porsche παρουσίασε και επισήμως τη νεά Boxster η οποία πλέον φέρει την κωδική ονομασία 718 και εφοδιάζεται με τετρακύλινδρα υπερτροφοδοτούμενα σύνολα

Η 718 Boxster είναι το νέο καμάρι της Porsche και παρουσιάστηκε και επισήμως πριν λίγες ώρες από τη γερμανική μάρκα. 
Η Porsche 718 Boxster έχει αισθητικές αλλαγές τόσο στο αμάξωμά της όσο και στην καμπίνα. Εξωτερικά, οι εισαγωγές αέρα εμπρός είναι μεγαλύτερες και τα φώτα ανασχεδιασμένα, με ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι επίσης ευδιάκριτες, καθώς έχουμε νέους προφυλακτήρες, νέα φώτα με LED και ανασχεδιασμένο καπό. Φυσικά δεν περνούν απαρατήρητες οι μαύρες γρίλιες με τα γράμματα της μάρκας σε ασημί χρώμα να τις συμπληρώνουν. Διαφοροποιημένο είναι και το προφίλ της 718 Boxster, με τις εισαγωγές αέρα να είναι μεγαλύτερες και πιο τονισμένες σχεδιαστικά.
Το εσωτερικό μοιάζει αρκετά με αυτό της τωρινής Boxster, μόνο που πλέον έχει ανασχεδιασμένους κυκλικούς αεραγωγούς, νέο τιμόνι, νέες ενθέσεις αλουμινίου και ελαφρώς ανασχεδιασμένα πάνελ θυρών. Τις αλλαγές στην καμπίνα ολοκληρώνει το νέο σύστημα πολυμέσων PCM (Porsche Communication Management).
Όσον αφορά την γκάμα των κινητήρων της, η 718 Boxster έχει αρκετές επιλογές. Η βασική της έκδοση εφοδιάζεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο 2,0 λίτρων επίπεδο, τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα που παράγει 300 ίππους )0-100 χλμ./ώρα σε 4,7 δλ.) και αντικαθιστά τον 2,7 λίτρων επίσης επίπεδο εξακύλινδρο, ο οποίος απέδιδε 35 λιγότερους ίππους.
Για όσους θέλουν κάτι πιο δυνατό υπάρχει η 718 S Boxster που διαθέτει ένα υπερτροφοδοτούμενο 2,5 λίτρων επίσης επίπεδο και τετρακύλινδρο βενζίνης με 350 ίππους (0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δλ.).
Η Porsche τονίζει πως η 718 Boxster παρότι πιο ισχυρή αλλά και πιο γρήγορη από την Boxster, καταφέρνει να είναι και πιο οικονομική έως και 13% (αναλόγως έκδοσης). Συγκεκριμένα οι Γερμανοί ανακοινώνουν μέση κατανάλωση για την 718 Boxster από 7,4 λτ./100χλμ. με εκπομπές CO2 στα 158 γρ./χλμ. Για την 718 S Boxster οι αντίστοιχες τιμές είναι 8,1 λτ./100 χλμ. και 167 γρ./χλμ.
Η Porsche 718 Boxster είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία στις Η.Π.Α. ενώ στην Ευρώπη αναμένεται το καλοκαίρι.
Θαυμάστε την στο video που ακολουθεί:

Θα έχει νέα, μικρότερα, ισχυρότερα και οικονομικότερα μοτέρ.

Θα έχει νέα, μικρότερα, ισχυρότερα και οικονομικότερα μοτέρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
moto