3 φωτογραφίες »

H Ιconic Autobody 387 Speedster.

Porsche Βοxster έγινε 356 Speedster

2.340 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2020)

Γιατί να πάρεις μια Boxster δεύτερης γενιάς και να την μετατρέψεις; Eάν το αποτέλεσμα καλό και θυμίζει την κλασική 356 Speedster πραγματικά αξίζει!


H Porsche 356 Speedster έγινε αμέσως εμπορική επιτυχία όταν λανσαρίστηκε το 1954 σε πολλά μέρη του κόσμου χάρη στην σχεδίασή της. Συνολικά παρήχθησαν μερικές χιλιάδες αυτοκίνητα, ωστόσο αυτή την στιγμή, τα αυτοκίνητα αυτά είναι πολύ λιγότερα, γεγονός που έχει αυξήσει κατακόρυφα την τιμή τους.

Αν θέλει κάποιος μια 356 Speedster, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να ξοδέψει κοντά στο 1 εκατομμύριο δολάρια, υπάρχει η Ιconic Autobody 387 Speedster. Πρόκειται ουσιαστικά για μια δεύτερης γενιάς Boxster που έχει λάβει μια σειρά από τροποποιήσεις στο αμάξωμά της για να μοιάσει στην πραγματική 356 Speedster.

Στο video που θα δείτε, πράγματι, η δουλειά που έχει γίνει πάνω στην Boxster είναι τόσο λεπτομερής που θεωρείται σίγουρο πως ακόμα και κάποιος φανατικός φίλος της Porsche, αποκλείεται να αντιληφθεί πως δεν πρόκειται για κάποιο από τα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν δεκαετίες πριν.

Το εσωτερικό, αν και έχει αρκετά ρετρό στοιχεία, έχει λίγες διαφορές από το εργοστασιακό Boxster ενώ επίσης δεν έχουν γίνει αλλαγές σε πολλά από τα μηχανικά μέρη όπως ο κινητήρας, η ανάρτηση κτλ, κάτι που κάνει την «καινούρια» 356 Speedster πολύ καλύτερη στον δρόμο.

Το αυτοκίνητο που θα δείτε στο video πωλείται για 85.000 ευρώ.
 

peugeot
NISSAN