Κάψανε λιγότερο από diesel

Porsche Taycan Cross Turismo: Ρεκόρ Γκίνες με 69 donuts επί πάγου

1.566 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2022)

Η Porsche Taycan Cross Turismo είναι πλέον το ηλεκτρικό που έχει καταφέρει να κάνει τα περισσότερα συνεχόμενα donuts πάνω στο πάγο, χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει.

Νέο ρεκόρ για την Porsche

Ένα νέο ρεκόρ Guiness έχει στην κατοχή της πλέον η Porsche καθώς η Τaycan Cross Turismo κατάφερε να κάνει 69 συνεχόμενα donuts πάνω στον πάγο με τον βετεράνο οδηγό Terry Grant πίσω από το τιμόνι. Το ρεκόρ πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου στην Σουηδία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν έπρεπε να σταματήσει και όφειλε να κάνει τα donuts σε συγκεκριμένο χώρο

Απαραίτητη προϋπόθεση για να τελεστεί το ρεκόρ ήταν τα donuts να γίνουν χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει το αυτοκίνητο και μέσα σε ένα προκαθορισμένο χώρο. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε ήταν μια απλή Porsche Taycan Cross Turismo που φορούσε χειμερινά ελαστικά.

Τα προβλήματα στην πραγματοποίηση του ρεκόρ

Ο Grant έπρεπε να υπερβεί κάποια εμπόδια για να καταφέρει να κάνει το ρεκόρ. Για παράδειγμα, το αυτοκίνητο σταματούσε περίπου στη μέση της προσπάθειας γιατί ο πάγος που πεταγόταν αναγνωριζόταν από τους σένσορες της Taycan ως κάποιο εμπόδιο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να σταματάει γιατί πίστευε λανθασμένα πως θα συνέβαινε κάποια σύγκρουση.

Επίσης, τα ελαστικά γάντζωναν στον πάγο και μετά από ένα σημείο και μετά, η επιφάνεια του σταμάτησε να είναι επίπεδη. Αυτό δυσκόλεψε τις προσπάθειες του Grant αλλά τελικά δεν ήταν αρκετό για να τον αποτρέψει να πετύχει το ρεκόρ.

Νέο ρεκόρ για την Porsche!
- Έκανε 69 donuts χωρίς να σταματήσει πάνω στον πάγο
- Δεν έλειψαν τα απρόοπτα λόγω του χιονιού & των ελαστικών που «γάντζωναν»
Εντυπωσιακή η προσπάθεια αλλά μήπως θα έπρεπε οι μάρκες να εστιάζουν σε πιο ουσιαστικά ρεκόρ;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
ELASTRAK
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel