Το πακέτο βασίζεται πάνω στην P100D έκδοση του Μοdel X.

Το πακέτο βασίζεται πάνω στην P100D έκδοση του Μοdel X.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι ιδιαίτερος.

Το πακέτο βασίζεται πάνω στην P100D έκδοση του Μοdel X.

Πορτοκαλί καμπίνα σε Tesla Model X

2.365 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2019)

Μια ιδιαίτερη νότα σε αυτό το Tesla Model X έδωσε ο οίκος T Sportline. Πώς σας φαίνεται;

Mπορεί το Τesla Model X να ξεχωρίζει έτσι και αλλιώς ανάμεσα στα άλλα SUV χάρη στην λιτή και φουτουριστική σχεδίαση του και στις πολύ καλές επιδόσεις του ηλεκτρικού κινητήριου συνόλου του, ωστόσο ο βελτιωτικός οίκος T Sportline αποφάσισε να το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό μέσω του πακέτου T Largo που ετοίμασε για αυτό.

Το πακέτο βασίζεται πάνω στην P100D έκδοση του Μοdel X και εξοπλίζεται με μεγαλύτερα φτερά από ανθρακόνημα σε κάθε τροχό, με το αυτοκίνητο να γίνεται τώρα 5 εκατοστά πλατύτερο και πολύ πιο επιθετικό σε εμφάνιση. Ακόμα, το crossover φέρει τώρα νέο εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές, καινούριο πίσω διαχύτη και μοναδική αεροτομή, με όλα τα παραπάνω μέρη να είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα. Οι ζάντες είναι 22 ιντσών και συνδυάζονται με Pirelli Scorpion Zero ελαστικά.
 
Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι ιδιαίτερος, καθώς, όπως μπορείτε να δείτε, εξοπλίζεται από άκρη σε άκρη με πορτοκαλί δέρμα. Η εταιρεία αναφέρει ότι το χρώμα είναι για ανθρώπους που θέλουν να ξεχωρίζουν στο πλήθος ενώ πρέπει να τονιστεί πως την ίδια απόχρωση έχουν οι δαγκάνες των φρένων και τα γράμματα Sportline στο πίσω μέρος.

To πακέτο είναι διαθέσιμο για μόνο 20 αυτοκίνητα. Πώς σας φαίνεται;
 

Toyota
moto