5 φωτογραφίες »

Οι αυξημένες διαστάσεις του Citroen C4 C-Cross προσφέρουν επάρκεια χώρων με τον χώρο αποσκευών του να ανέρχεται στα 374 λίτρα.

Πόσα λίτρα είναι το πορτ μπαγκάζ του νέου Citroen C4 C-Cross

38.674 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2021)

Πόσο μεγάλο είναι το πορτ-μπαγκάζ του νέου C4 C-Cross; Με την μέτρηση «Tαμερλάνου» το νέο Citroen C4 C-Cross ολοκληρώνει τις απαιτητικές δοκιμές του Test Center του Auto Τρίτη. Πως τα πήγε και τι «έδειξαν» οι μετρήσεις μας;


To νέο Citroen C4 C-Cross ανήκει στην μικρομεσαία κατηγορία και έρχεται με crossover χαρακτηριστικά αλλά και ξεχωριστή αισθητική. Το μήκος των 4.350 χλστ. το τοποθετεί στην καρδιά των μικρομεσαίων, ενώ το μεταξόνιό του με μήκος στα 2.670 χλστ. είναι μεγάλο προσφέροντάς του καλούς χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.

Citroen C4 C-Cross: Mέτρηση χωρητικότητας AutoΤρίτη 374 λίτρα
Όσον αφορά στον τελευταίο, μέσω της μέτρησης «Ταμερλάνου» που διεξάγουμε στο AutoΤρίτη Test Center, το Citroen C4 C-Cross μετρήθηκε στα 374 λίτρα, τιμή που είναι καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας των μικρομεσαίων, αλλά μέτρια για τα C-SUV. Πιο συγκεκριμένα, ο χώρος αποσκευών του χρειάστηκε 46,7 εκατοστά από το ειδικό υλικό που χρησιμοποιούμε. Η καλή του επίδοση οφείλεται βεβαίως και στην «μορφολογία» του, αφού προσφέρει έναν απόλυτα τετραγωνισμένο χώρο αποσκευών, με μεγάλο άνοιγμα (1.050 χλστ.) και πλάτος αλλά και χαμηλό εξωτερικό κατώφλι φόρτωσης (670 χλστ.). Επιπλέον διακρίνεται για το δάπεδο 2 επιπέδων που διαθέτει αλλά και το μεγάλο άνοιγμα της πόρτας του χώρου αποσκευών του (1.970 χλστ.). 

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, συναντάμε κιτ επισκευής ελαστικού κάτω από το δάπεδό του ενώ προσφέρει και πρόσβαση σε αυτόν από το εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσω του  κεντρικού υποβραχιονίου στα πίσω καθίσματα. Τέλος, συναντάμε μια πλαφονιέρα σχετικά μεγάλων διαστάσεων στην αριστερή του πλευρά για τον φωτισμό του. 

Mercedes
test center