Πως μπορείτε να κρατήσετε την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας ψηλά; Και όμως είναι πολύ εύκολο.

Πως μπορείτε να κρατήσετε την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας ψηλά; Και όμως είναι πολύ εύκολο.

Πώς να κρατήσει την αξία του;

15.367 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2017)

Δείτε τώρα ποια είναι τα 3 βασικά πραγματα που πρέπει να δείξεις σε όποιον θέλει να αγοράσει το μεταχειρισμένο σου αμάξι, για να τον πείσεις να δώσει όσα ζητάς. Τελικά μήπως δεν είναι τόσο δύσκολο να είσαι σωστός;

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, κανείς δεν αγοράζει με τη σκέψη του πόσα ευρώ θα πάρει πίσω όταν θα έρθει η ώρα να πουλήσει. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Για να κρατήσεις, λοιπόν την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σου ψηλά, πρέπει όταν θα έρθει η ώρα της πώλησης να μπορείς να αποδείξεις τρία πράγματα:

1. Ότι δεν έχει γυρισμένα χιλιόμετρα και τα χιλιόμετρα που αναγράφονται στο κοντέρ είναι σωστά.
2. Ότι είναι σωστά συντηρημένο.
3. Ότι είναι «καθαρό» και πως δεν έχει άλλα προβλήματα.

Το τελευταίο είναι δουλειά του αγοραστή και αποδεικνύεται μέσα από ένα προσεκτικό έλεγχο, τόσο μηχανολογικό, όσο ηλεκτρονικό, αλλά και για τυχόν τρακαρίσματα.

Για να μπορέσεις όμως να αποδείξεις πως δεν έχει γυρισμένα χιλιόμετρα και ότι το αυτοκίνητό σου είναι σωστά συντηρημένο, τότε πρέπει να έχεις ένα αξιόπιστο βιβλίο service.

Το βιβλίο service είναι η πιο σίγουρη πιστοποίηση και η δύναμη του πωλητή.

Σε ένα αξιόπιστο service book, με σφραγίδες του εξουσιοδοτημένου συνεργείου, βρίσκει κανείς όλες τις βλάβες και τα services, όπως και τα πραγματικά χιλιόμετρα του αυτοκινήτου.
Ένα αξιόπιστο βιβλίο service είναι ο αδιάψευστος μάρτυράς σου.
Ειδικά εάν έχει κρατήσει και όλες τις αποδείξεις για κάθε service, που αναφέρεται στο βιβλίο.

Εκτός αυτού, όμως, μέσα από αυτό φαίνεται και η κατάσταση του αυτοκινήτου. Ότι έχει συντηρηθεί με τα γνήσια ανταλλακτικά, από ειδικευμένους τεχνίτες και τα κατάλληλα εργαλεία.

Ο αγοραστής μάλιστα, έχει σήμερα τη δυνατότητα, να επιβεβαιώσει όσα από τα service που αναφέρονται στο βιβλίο service έχουν γίνει σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία της μάρκας, ζητώντας από την αντιπροσωπεία το ηλεκτρονικό αρχείο service για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Όπως καταλαβαίνετε, μέσα σε όλο αυτό το «πανηγύρι» γυρισμένων χιλιομέτρων που γίνεται σε όλα σχεδόν τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, αν το δικό σας αυτοκίνητο είναι σε θέση να αποδείξει ότι:

- Δεν έχει γυρισμένα χιλιόμετρα,
- Έχει συντηρηθεί σωστά,

Τότε η αξία του, όταν φτάσει η ώρα να πουληθεί, αυξάνεται σημαντικά.
Και δεν σας κοστίζει και τίποτα τελικά, το να προσέχετε ότι συμπληρώνουν σωστά το βιβλίο service σας και να κρατάτε τις αποδείξεις σε κάθε service.

Μετά από όλα αυτά, εσείς τι λέτε; Αν σκοπεύατε να αγοράσετε μεταχειρισμένο, θα προτιμούσατε ένα αυτοκίνητο με «όλες τις αποδείξεις» για τα χιλιόμετρα και την καλή συντήρησή του;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center