Εσύ ανανεώνεις την ασφάλισή σου στα τυφλά;

Πόσο το ψάχνεις πριν ανανεώσεις την ασφάλειά σου;

6.136 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2021)

Ανανεώνεις την ασφάλισή σου στα τυφλά, ή κάνεις έρευνα αγοράς κάθε φορά πριν ασφαλιστείς;

Πόσο το ψάχνεις να βρεις την καλύτερη προσφορά κάθε που λήγει η ασφάλιση του αυτοκινήτου; Είσαι από αυτούς που ανανεώνουν εκεί που είναι χωρίς πολλά-πολλά, ή κάθε φορά κάθεσαι και ψάχνεις από την αρχή να βρεις την τιμή που σου ταιριάζει;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Τι περιμένεις από την τιμή των ασφαλίστρων σου κάθε φορά που πρέπει να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου; Να ανέβει; Να κατέβει; Να μείνει το ίδιο; Και τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις προς τα που θα πάει;

Κάποιοι θεωρούν πως όσο παλιώνει το αυτοκίνητό τους και όσο βελτιώνεται το bonus malus τους τα ασφάλιστρα πρέπει να μειώνονται. Και έτσι με απογοήτευση βλέπουν την τιμή της ανανέωσης να είναι μάλλον υψηλότερη για το επόμενο εξάμηνο από ότι ήταν το προηγούμενο.

Αυτή είναι η πραγματικότητα για τους περισσότερους οδηγούς. Έρευνα σε έξι ευρωπαϊκές χώρες έδειξε πως ασφάλιστρα αυξάνονται σε κάθε ανανέωση και στις έξι χώρες και παρότι οι οδηγοί και των έξι χωρών θα περίμεναν να μειωθούν, 4 στους 5 τα πληρώνουν χωρίς παραπάνω έρευνα αγοράς.

Αυτός ο ένας, το 20% που το ψάχνει κάθε φορά, η έρευνα δείχνει πως πάντα βγαίνει κερδισμένος. Αν και μόλις ένα 34% βρίσκει καλύτερη τιμή από τα προηγούμενα ασφάλιστρα, τα δύο τρίτα όσων κάνουν έρευνα αγοράς σε κάθε ανανέωση, βρίσκουν τιμή χαμηλότερη από αυτή που προτείνει για ανανέωση η τρέχουσα ασφαλιστική.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center