Να μην περιμένουμε το νέο GT-R πριν το 2020 λέει στέλεχος της Nissan.

Να μην περιμένουμε το νέο GT-R πριν το 2020 λέει στέλεχος της Nissan.

Πότε θα είναι έτοιμο το νέο GT-R;

3.352 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2015)

Τελευταίες λεπτομέρειες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το μέλλον του GT-R. Δείτε πότε δήλωσε επίσημο στέλεχος της Nissan ότι θα είναι έτοιμο.

Τέλος στις φήμες που θέλουν το νέο Nissan GT-R να είναι έτοιμο το 2017 ή το 2018 έβαλε επίσημο στέλεχος της Nissan.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Richard Emery, CEO της μάρκας στην Αυστραλία, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά "δεν πρέπει να περιμένουμε νωρίτερα από το 2020 την επόμενη γενιά του GT-R".Θυμίζουμε πως η ίδια η Nissan, μέσω στελεχών της πάντα έχει αφήσει να εννοηθεί πως το υπάρχον GT-R (R35) έχει ακόμη αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Κάτι που σημαίνει πως θα δούμε και άλλες εκδόσεις του, πιο γρήγορες και πιο ισχυρές.
Όσον αφορά τη μελλοντική γενιά του, το GT-R λέγεται πως θα εφοδιάζεται με ένα υβριδικό μηχανικό σύνολο συνδυαστικής απόδοσης 795 ίππων. Αναλυτικότερα, το νέο GT-R θα φέρει τον γνώριμο από το υπάρχον μοντέλο twin-turbo V6 κινητήρα 3,8 λτ. που θα ενισχυθεί σε απόδοση (660 ίππους περίπου) και θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 135 ίππων, ώστε να επιτευχθεί η συνολική ισχύς των 795 ίππων και 1.000 Nm ροπής.
Θυμίζουμε πως υπάρχουν και φήμες οι οποίες κάνουν λόγο για 4θυρη εκδοχή του, κάτι πάντως που αν γίνει λέγεται πως θα φέρει τα σήματα της Infiniti.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN