Tο αμιγώς ηλεκτρικό C-HR και το αδελφάκι του που έχει την ονομασία ΙΖΟΑ.

Tα ηλεκτρικά C-HR θα λάβουν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Πρεμιέρα για τα αμιγώς ηλεκτρικά C-HR

7.405 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2019)

Δύο ηλεκτρικές εκδόσεις για το C-HR κατασκευασμένες σε συνεργασία με διαφορετικές κινεζικές εταιρείες παρουσίασε η Τοyota στην Σαγκάη.

Δυναμικό παρών στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης με δύο αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις του C-HR δίνει η Toyota. Τα δύο αυτά crossover θα μπουν σε παραγωγή ξεχωριστά, ένα στο εργοστάσιο της GAC και το άλλο σε αυτό της FAW.

Το αμιγώς ηλεκτρικό C-HR και το «αδελφάκι» του που έχει την ονομασία ΙΖΟΑ θα γίνουν το 2020 τα πρώτα μοντέλα με τέτοιου είδους κινητήριου σύνολο που θα προσφερθούν στην αγορά της Κίνας. Λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους δεν αποκαλύφθηκαν, ωστόσο στο video που θα δείτε παρακάτω, η Τοyota κάνει λόγο πως η ηλεκτρική μπαταρία είναι τοποθετημένη χαμηλά στο πάτωμα και ότι κάτω από το καπό βρίσκεται ένα ηλεκτρικό μοτέρ που δίνει ισχύ αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς.
 
Μέσα στην καμπίνα, τα ηλεκτρικά C-HR θα λάβουν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και νέο επιλογέα ταχυτήτων ενώ εξωτερικά, ο πρόβολος είναι ελαφρώς διαφοροποιημένος και το μοντέλο λαμβάνει μικρότερου μεγέθους ζάντες για μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία.

Υπενθυμίζουμε πως δίπλα στα C-HR και IZOA, η Τοyota παρουσίασε τις υβριδικές εκδόσεις του RAV4 και του Alphard αλλά και το φουτουριστικό Rhombus concept. Aπό το 2025, η Toyota θέλει να προσφέρει στην Κίνα 10 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.
 

Mercedes
test center