Νέα Τοyota Corolla Cross GR Sport
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Τοyota Corolla Cross GR Sport

30.353 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2021)

Η Toyota συνεχίζει το παγκόσμιο λανσάρισμα της νέας Corolla Cross και στο πλαίσιο αυτό αποκάλυψε την έκδοση GR Sport, η οποία λαμβάνει μία σειρά οπτικών και μηχανικών διαφοροποιήσεων από το τυπικό μοντέλο.

Η Τοyota Corolla Cross έκανε το ντεμπούτο της αρχικά στην αγορά της Ταϊλάνδης το καλοκαίρι του 2020, ακολούθησε το λανσάρισμα του αυτοκινήτου στην αγορά των ΗΠΑ και μόλις χθες σε αυτή της Ιαπωνίας, μέχρι να ακολουθήσει η αγορά της Ευρώπης μέσα στο 2022. Πέραν όμως του τυπικού μοντέλου υπάρχει και η πιο σπορ έκδοση GR Sport, που με τη σειρά της έκανε πρεμιέρα από την αγορά της Ταϊβάν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Δυναμική εμφάνιση
Σχεδιαστικά, η νέα Corolla Cross GR Sport αποκτά έναν επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα που συνδυάζεται με διαφορετική μάσκα. Το μπροστινό μέρος διαθέτει επίσης μεγαλύτερους αεραγωγούς, με ενσωματωμένα φώτα ομίχλης και έξτρα προστατευτικά σε ασημένια απόχρωση. Το αλουμινένιο στοιχείο συνεχίζεται και στο πλάι, χαμηλά στις πόρτες, όπως και στο πίσω όπου τοποθετείται και το σήμα της έκδοσης «GR Sport».
 
Ενημερωμένο εσωτερικό
Στο εσωτερικό, υπάρχουν νέα γραφικά για την οθόνη αφής του συστήματος infotainment που μετράται στις 9 ίντσες. Παράλληλα υπάρχει ένα μπουτόν εκκίνησης του κινητήρα με το σήμα GR, που το βλέπουμε ανάγλυφο και στα καθίσματα. Ο εξοπλισμός ασφαλείας περιλαμβάνει επτά αερόσακους και τη σουίτα συστημάτων ασφαλείας Toyota Safety Sense 2.0.
 
Νέα σπορ ανάρτηση
Από κει και πέρα το τμήμα Gazoo Racing, της Toyota έχει εξοπλίσει την Corolla Cross με νέα σπορ ανάρτηση που βελτιώνει το χειρισμό.
 
Βενζίνη και υβριδική
Η Corolla Cross GR Sport θα διατίθεται στην αγορά της Ταϊλάνδης με κινητήρες βενζίνης, αλλά και ως υβριδική. Ο 4κύλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας 1,8 λίτρων θα προσφέρει 140 ίππους και 172 Nm ροπής, ενώ η υβριδική επιλογή απαρτίζεται από το ίδιο μοτέρ βενζίνης και ένα ηλεκτροκινητήρα για συνδυαστική ισχύ 122 ίππων.
 
Το κόστος απόκτησης για την βενζινοκίνητη Toyota Corolla Cross GR Sport στην αγορά της Ταϊβάν ξεκινάει από τις 875.000 δολάρια Ταϊβάν (26.763 ευρώ περίπου), ενώ για την υβριδική επιλογή από 945.000 δολάρια Ταϊβάν (περίπου 28.904 ευρώ).

Σε ρυθμούς Corolla Cross κινείται η Toyota!
Η Toyota συνεχίζει το παγκόσμιο λανσάρισμα της νέας Corolla Cross και στο πλαίσιο αυτό αποκάλυψε την έκδοση GR Sport για την αγορά της Ταϊβάν, η οποία λαμβάνει μία σειρά διαφοροποιήσεων από το τυπικό μοντέλο.
Πως σας φαίνεται;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center