Πρεμιέρα για την ανανεωμένη Toyota Corolla
15 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για την ανανεωμένη Toyota Corolla

50.102 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2022)

Η Toyota ξεκίνησε το φρεσκάρισμα της Corolla από την εγχώρια αγορά της Ιαπωνίας, στην οποία λάνσαρε το ανανεωμένο μοντέλο με μεγαλύτερη οθόνη για το infotainment και αναβαθμισμένο υβριδικό σύστημα κίνησης.

Συνεχίζει φρεσκαρισμένη η Corolla

Η ανανεωμένη Toyota Corolla είναι ένα από τα μοντέλα που περιμένουμε με ανυπομονησία στην Ευρώπη. Το ιαπωνικό μικρομεσαίο αναμένεται να έχει κάνει αλλαγμένο την εμφάνισή του μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023, όπως άλλωστε σας έχουμε ενημερώσει σχετικά. Ωστόσο δε χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τότε για να δούμε τι μας περιμένει, αφού η μάρκα ξεκίνησε το φρεσκάρισμα του best-seller της από την αγορά της Ιαπωνίας, όπου και το λάνσαρε με κάθε επισημότητα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διακριτικές αλλαγές στο εξωτερικό

Όπως μπορούμε να δούμε, η ανανεωμένη Toyota Corolla διαθέτει πλέον διακριτικά τροποποιημένους προβολείς και μάσκα για να τη διαφοροποιήσουν από το προ ανανέωσης μοντέλο. Επίσης για τις ανάγκες της ιαπωνικής αγοράς βλέπουμε πως στο εμπρόσθιο μέρος αποφεύγεται το τυπικό λογότυπο της εταιρείας, κάτι που δεν ισχύει στο πίσω μέρος όπου συνεχίζει κανονικά να υπάρχει το σήμα που όλοι γνωρίζουμε.

Βελτιωμένοι οι κινητήρες

Χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες η Toyota αναφέρει πως ο υβριδικός κινητήρας 1,8 λίτρων έχει βελτιωμένο ηλεκτροκινητήρα, ενώ τα μοντέλα βενζίνης 1,5 και 2,0 λίτρων έχουν αναθεωρημένους κινητήρες που προσφέρουν βελτιωμένη οικονομία καυσίμου. Επιπλέον, υπάρχουν νέα χρώματα αμαξώματος.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto