Με look α λα Tonale οι ανανεωμένες Alfa Romeo Giulia και Stelvio
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με look α λα Tonale οι ανανεωμένες Alfa Romeo Giulia και Stelvio

26.913 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2022)

Οι ανανεωμένες Alfa Romeo Giulia και Stelvio είναι και επίσημα εδώ, έχοντας φρέσκια εμφάνιση, αναβαθμισμένη τεχνολογία και νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων, όντας διαθέσιμες και στη νέα ειδική σειρά «Competizione» με το αποκλειστικό χρώμα Moon Light gray matte.

Με look α λα Tonale οι Giulia και Stelvio

Στην κοινή παρουσίαση των ανανεωμένων Alfa Romeo Giulia και Stelvio, προχώρησε η ιταλική μάρκα, με τη σχεδίαση των δύο μοντέλων να γίνεται τώρα ακόμα πιο σύγχρονη, χάρη στις αισθητικές επεμβάσεις που δημιουργούν μια πιο ξεκάθαρη σύνδεση με την Tonale.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φρεσκάρισμα στην εξωτερική εμφάνιση

Το νέο «Trilobo», η σύνθεση δηλαδή της χαρακτηριστικής τριγωνικής μάσκας και των εκατέρωθεν αυτής αεραγωγών προσφέρουν ένα πιο επιθετικό, αλλά πάντα κομψό ρύγχος. Κυρίαρχο σημείο αποτελούν τα νέα «3+3» φωτιστικά σώματα Full-LED Adaptive Matrix, τα οποία ακολουθούν το παράδειγμα της Tonale. Αυτό το στοιχείο ενισχύει τη σύνδεση με το νεότερο μοντέλο της γκάμας και παράλληλα φέρνει στο σήμερα θρυλικές κατασκευές της Ιταλικής μάρκας, όπως η Alfa Romeo SZ Zagato και το πρωτότυπο Alfa Romeo Proteo. Τα τρία στοιχεία των νέων φωτιστικών σωμάτων εκτός από την αισθητική αναβαθμίζουν και την απόδοση χάρη στο αυτόματο σύστημα προσαρμογής που ρυθμίζει τη δέσμη φωτισμού σύμφωνα με την ταχύτητα και τις οδηγικές συνθήκες. Την ίδια στιγμή, το σύστημα αντιλαμβάνεται την κίνηση των άλλων οχημάτων αποφεύγοντας να τα «τυφλώσει». Τεχνολογίας Full-Led είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα των δύο μοντέλων. Στην περίπτωση της Giulia καλύπτονται από σκουρόχρωμο κάλυμμα με γυαλιστερό μαύρο τελείωμα, ενώ στην περίπτωση της Stelvio με γυαλιστερό διάφανο κάλυμμα.

Νέος, αμιγώς ψηφιακός πίνακας οργάνων

Οι νέες Giulia και Stelvio εφοδιάζονται με μια σειρά νέων τεχνολογιών. Εντελώς νέος είναι ο πίνακας οργάνων που διατηρεί την παραδοσιακή σχεδίαση «cannocchialle» με τα δύο στρογγυλά όργανα, όμως πλέον αποτελείται από μια υψηλής ευκρίνειας και παραμετροποιήσιμη  οθόνη TFT 12,3 ιντσών. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πίνακας έχει τρεις βασικές διαμορφώσεις τις Evolved, Relax και Heritage.
 
Από κει και πέρα οι νέες Giulia και Stelvio εφοδιάζονται με μια σειρά τεχνολογιών που κάνουν ακόμα πιο απλή και άνετη τη συμβίωση μαζί τους. Οι υπηρεσίες «Alfa Connect Services», οι οποίες διαθέτουν και δυνατότητα αναβαθμίσεων μέσω διαδικτύου («Over the Air») προσφέρουν λειτουργίες που επιτρέπουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου (φώτα, κλειδαριές, κατάσταση συστημάτων, κ.α.) από απόσταση μέσω του κινητού τηλεφώνου του χρήστη. Παράλληλα η τεχνολογία NFT που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο χώρο του αυτοκινήτου μέσω της Tonale, είναι πλέον διαθέσιμη και στις νέες Giulia και Stelvio, προσφέροντας -εφόσον το επιθυμεί ο αγοραστής- ένα αδιάβλητο πιστοποιητικό του ιστορικού του αυτοκινήτου. Το πιστοποιητικό NFT μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια επιπλέον εγγύηση της κατάστασης του αυτοκινήτου κατά την μεταπώληση, ενισχύοντας περαιτέρω την υπολειμματική του αξία.

Συνέχεια του άρθρου >>>
OPEL NEA MONTELA
test center