2 φωτογραφίες »

Το όνομα του μονοθέσιου είναι RB16B.

Πρεμιέρα για το μονοθέσιο της Red Bull

2.072 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2021)

Το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2021 παρουσίασε η Red Bull, δημοσιεύοντας παράλληλα τις πρώτες εικόνες του RB16B!


Το πρωί της Τρίτης (23/2) η Red Bull έγινε μία ακόμα ομάδα από το πρωτάθλημα της Formula 1 που προχώρησε στην πρεμιέρα του νέου της μονοθεσίου. Το RB16B είναι μια εξέλιξη του RB16 του 2020, με τον επικεφαλής της ομάδας Christian Horner να εξηγεί στα τέλη του περασμένου έτους πως το νέο μονοθέσιο θα είναι κατά 60% ίδιο με το περασμένο.
 
Για μία ακόμα σεζόν το μονοθέσιο της Red Bull θα εξοπλιστεί με κινητήρα της Honda, την τελευταία χρονιά που η ιαπωνική φίρμα θα δώσει το παρών στο αγώνισμα. Φυσικά όπως είναι ήδη γνωστό τα δύο μονοθέσια θα οδηγήσουν οι Max Verstappen και Sergio Perez, καθώς ο Alex Albon υποβιβάστηκε στη θέση του εφεδρικού οδηγού.
 
Σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση του μονοθεσίου αυτή δεν έχει διαφοροποιηθεί, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά με τα οποία την έχουμε συνηθίσει να αγωνίζεται στις παγκόσμιες πίστες όλα αυτά τα χρόνια.
 
Στόχος της Red Bull για τη νέα σεζόν σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας είναι να καταφέρουν να δείξουν ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι βεβαίως στην ομάδα της Mercedes που κυριαρχεί.
 
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda