Είσαι premium τύπος; Τότε εκτός από το αυτοκίνητό σου, χρειάζεσαι και premium αξεσουάρ για την καθημερινότητά σου.

Οι premium εταιρείες προσφέρουν μέχρι και ποδήλατα με την υπογραφή τους.

Audi - Mπαγκαζιέρα οροφής και σακίδια μεταφοράς Audi, που συνδυάζουν το μοντέρνο στυλ με την πρακτικότητα και την αντοχή.

Audi - Ρολόγια χειρός με την υπογραφή και τον μοντέρνο σχεδιασμό της Audi. Χρονογράφος και απλό ρολόι, που διαθέτουν ξεχωριστό στυλ και που θα γοητεύσουν όσους αρέσκονται στο μοντέρνο lifestyle.

Audi - Τσάντα μεταφοράς Audi, που προσαρμόζεται στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων με ιδιαίτερα πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Audi - Σετ κρεμάστρας για την πλάτη του εμπρός καθίσματος με κουτί μεταφοράς για το χώρο αποσκευών με ειδικά σχεδιασμένο σύστημα σταθεροποίησης.

Audi - Παιδικό κάθισμα Audi με σύστημα συγκράτησης ISOFIX που εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Πλήρως ρυθμιζόμενες διαστάσεις πλάτης σε πλάτος και σε ύψος, για να ταιριάζει απόλυτα στη σωματοδομή του παιδιού σας με κορυφαία πλευρική στήριξη τόσο για τον κορμό όσο και για το κεφάλι. Κάλυμμα εξαιρετικής ποιότητας που αποσπάται εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο.

Audi - Εργοστασιακή σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων. Μεταφέρει νόμιμα και με απόλυτη ασφάλεια 2 ποδήλατα και σας απαλλάσσει από το σχετικό άγχος χώρου στην καμπίνα, αλλά και της εισόδου –εξόδου από γκαράζ, που δημιουργούν οι σχάρες οροφής.

Audi - Εργοστασιακό σύστημα ψυχαγωγίας για τους πίσω επιβάτες από την Audi. Ειδικά οι μικροί φίλοι θα το λατρέψουν.

BMW - Τσάντες, πορτοφόλια, σημειωματάρια και πολλά ακόμη είδη της καθημερινότητας περιλαμβάνει η τεράστια γκάμα lifestyle αξεσουάρ της BMW.

BMW - Παιδικό αυτοκινητάκι BMW για να μπαίνουν από νωρίς οι μικροί φίλοι στο πνεύμα της οδηγικής απόλαυσης.

BMW - Κούπα ροφημάτων BMW.

BMW - Συλλογή από μινιατούρες της BMW. Προσφέρεται ολόκληρη σχεδόν η γκάμα επιβατικών και αγωνιστικών αυτοκινήτων, καθώς και μοτοσυκλετών.

BMW - Αθλητικά γυαλιά ηλίου για τους φίλους της BMW, που είναι λάτρεις των σπορ.

BMW - Κράνος ποδηλάτου.

BMW - Εξελιγμένο, αλουμινένιο ebike βουνού περιορισμένης παραγωγής, BMW Turbo Levo FSR 6Fattie με την σφραγίδα της κορυφαίας αμερικάνικης φίρμας ποδηλάτων Specialized. Mε full suspension, δισκόφρενα, σύστημα 11ταχυτήτων της SRAM φαρδιά ελαστικά και ηλεκτρικό μοτέρ 250 Watts, για να γίνεται εύκολη ακόμη και η πιο απότομη ανηφόρα. Η BMW προσφέρει και πολλά αξεσουάρ ποδηλάτου, όπως κράνη.

Mercedes-Benz - Μπαγκαζιέρα και σετ βαλίτσες της Mercedes-Benz για όλα τα μοντέλα της φίρμας σε διάφορα μεγέθη και χωρητικότητες.

Mercedes-Benz - Γυαλιά ηλίου με την υπογραφή της εταιρείας.

Mercedes-Benz - Ποδήλατα Mercedes σε συνεργασία με την εταιρεία Focus, με ανάρτηση, δισκόφρενα και ελαφρύ σκελετό.

Mercedes-Benz - Προσφέρονται και πολλά αξεσουάρ, όπως κράνη και γυαλιά.

Mercedes-Benz - Ποδήλατα Mercedes για το δρόμο και το βουνό σε συνεργασία με την εταιρεία Focus. Προσφέρονται και πολλά αξεσουάρ, όπως κράνη και γυαλιά.

Mercedes-Benz - Πλήρης γκάμα ρούχων, τσαντών και πορτοφολιών από τη Mercedes-Benz για όσους θέλουν… αστεράτο lifestyle.

Mercedes-Benz - Πλήρης γκάμα ρούχων, τσαντών και πορτοφολιών από τη Mercedes-Benz για όσους θέλουν… αστεράτο lifestyle.

Mercedes-Benz - Πλήρης γκάμα ρούχων, τσαντών και πορτοφολιών από τη Mercedes-Benz για όσους θέλουν… αστεράτο lifestyle.

Mercedes-Benz - Πλήρης γκάμα ρούχων, τσαντών και πορτοφολιών από τη Mercedes-Benz για όσους θέλουν… αστεράτο lifestyle.

Mercedes-Benz - Πλήρης γκάμα ειδών γκόλφ (ρούχα, τσάντες μεταφοράς, μπαστούνια, μπαλάκια κτλ) από την Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz - Δύο από τα πολλά ρολόγια της Mercedes-Benz για κάθε γούστο και τρόπο ζωής.

Mercedes-Benz - Σετ πικ νικ, αλλά και ειδικό δάπεδο χώρου αποσκευών, που εκτείνεται προς τα έξω για να μην γρατζουνιέται ο προφυλακτήρας κατά τη διάρκεια φόρτωσης εκφόρτωσης.

Mercedes-Benz - Κρεμάστρα, που προσαρμόζεται πίσω από το μπροστινό κάθισμα για όλα τα μοντέλα της Mercedes.

Premium αξεσουάρ & lifestyle items

4.628 Επισκέψεις στο άρθρο

Audi, ΒΜW και Mercedes είναι αναμφίβολα κατασκευαστές, που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την πολυτέλεια και την premium λογική. Μια «βόλτα» στα e-shop τους ή μια ματιά στους σχετικούς καταλόγους δείχνουν ότι και τα γνήσια αξεσουάρ τους είναι στο ίδιο μήκος κύματος.

Πίσω από την πολυετή εξέλιξη ενός μοντέλου κρύβεται και μια αντίστοιχη προσπάθεια για τα ειδικά αξεσουάρ, που θα το συνοδεύσουν: Σχάρες, ηλεκτρονικά gadgets, μπαγκαζιέρες, σχάρες ποδηλάτου, διακοσμητικά, παιδικά καθίσματα, σπορ εξατμίσεις, τιμόνια και πολλά άλλα είδη. 

Οι κατασκευαστές κάνουν μεγάλη προσπάθεια να διασφαλίσουν ότι τα γνήσια αξεσουάρ θα ταιριάζουν απόλυτα στο εκάστοτε μοντέλο τονίζοντας το στυλ, αλλά και το image τους. Σίγουρα το στυλ είναι η μια όψη του νομίσματος, η άλλη όμως έχει να κάνει με την ασφάλεια και την αξιοπιστία, που τα γνήσια αξεσουάρ προσφέρουν μιας και έχουν δοκιμαστεί, όπως και το αυτοκίνητο σε ακραίες συνθήκες, ενώ παρέχονται φυσικά με εγγύηση. 

Και… lifestyle
Πέρα από τα αξεσουάρ, οι premium κατασκευαστές προσφέρουν και μια μεγάλη λίστα από προϊόντα lifestyle, για όσους θέλουν να ζουν με τον «αέρα» της αγαπημένης τους πολυτελούς μάρκας. Ρολόγια, ρούχα, τσάντες, στυλό, τηλέφωνα, παιδικά αυτοκίνητα, μινιατούρες μοντέλων και πολλά άλλα αντικείμενα γεμίζουν τη φαρέτρα του μάρκετινγκ, που στοχεύει κατευθείαν στο πάθος των πελατών της εκάστοτε αυτοκινητοβιομηχανίας.

«Μα είναι ακριβότερα…»
Φυσικά υπάρχει το θέμα της αγοράς τους. Πόσο σίγουροι είστε πως η τιμή που πήρατε για ένα no name αξεσουάρ είναι καλύτερη από του γνήσιου; Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που προεξοφλώντας πως το γνήσιο είναι ακριβό καταφεύγει κανείς σε… εξωτερικές λύσεις χωρίς να συγκρίνει καν τιμές, πληρώνοντας τελικά ένα προϊόν χαμηλότερης ποιότητας σε υψηλότερη τιμή. Η γνώση όμως της τιμής του γνήσιου αξεσουάρ έχει ακόμη ένα όφελος στη σύγκριση με το after market. Γιατί αν οι δύο τιμές είναι κοντά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να προτιμηθεί το μη γνήσιο, αν πάλι απέχουν πολύ, ίσως να πρέπει να σας βάλουν σε σκέψη ως προς το τι περαιτέρω διαφορά υπάρχει. Και μετά είναι και το θέμα της συνολικής ποιότητας. Όταν πληρώνεις ένα κόστος που σου εγγυάται πως υπάρχει τεχνικό υπόβαθρο, γνώση και τεχνολογία πίσω από την κατασκευή, και δεν πας σε κάποιον… κινέζο, έχεις απαιτήσεις γιατί η ποιότητα των υλικών και της εργασίας εξασφαλίζει και την αξιοπιστία. Δε μπορεί να περιμένει κανείς αξεσουάρ χαμηλότερης ποιότητας να δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα αξιοπιστίας. Και έπειτα είναι και το θέμα της εγγύησης. Τα γνήσια αξεσουάρ πωλούνται με εγγύηση, που σημαίνει πως αν παρουσιαστεί πρόβλημα, θα έχετε την σωστή αντιμετώπιση… 

Επίσης, όταν έρθει η ώρα να πουλήσετε το δικό σας αυτοκίνητο, εκτός από το βιβλίο συντήρησης που θέλετε να είναι πλήρες, δε θα θέλετε να μπορείτε να πείτε στον υποψήφιο αγοραστή πως και τα αξεσουάρ που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι όλα γνήσια; Αυτό δεν προσθέτει αξία στο αυτοκίνητό σας;

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center