Δείτε 13 προτάσεις που ενδείκνυνται για μακροχρόνια μίσθωση στη χώρα μας.

Tα premium μοντέλα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην αγορά και μέσω leasing είτε από εταιρείες είτε ιδιωτικά.

13 Premium μοντέλα γεννημένα για leasing

68.486 Επισκέψεις στο άρθρο

Και προσιτά και premium και με leasing… Σας παρουσιάζουμε τις premium προτάσεις της αγοράς με λιανική τιμή προ φόρων έως 20.000 ευρώ. Γιατί; Μα φυσικά επειδή αυτές είναι που σας συμφέρουν στην περίπτωση που αγοράσετε «εταιρικό» μέσω leasing.

Tα premium μοντέλα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην αγορά και μέσω leasing είτε από εταιρείες είτε ιδιωτικά. Εκτός όμως από το μηνιαίο μίσθωμά τους που κάθε εταιρεία ενοικιάσεως διαμορφώνει ανάλογα, υπάρχει μια σταθερά που δεν αλλάζει και έχει αντίκτυπο στην «τσέπη» του χρήστη του οχήματος. Αυτή είναι η φορολογική επιβάρυνση με τη μορφή εισοδήματος, δηλαδή φορολογικός συντελεστής ανάλογα με το ετήσιο εισόδημά του. Έτσι, ο χρήστης επιβαρύνεται φορολογικά για τη χρήση του εταιρικού αυτοκινήτου και το ποσοστό διαμορφώνεται ανάλογα με την λιανική τιμή του προ φόρων. Όσο πιο ακριβό είναι ένα εταιρικό λοιπόν, τόσο ψηλότερος είναι ο φόρος. 

Στην κατηγορία των premium αυτοκινήτων, εξετάζουμε τις περιπτώσεις των μοντέλων και των εκδόσεών τους που στην πρώτη περίπτωση για αυτοκίνητα με Α.Λ.Π.Φ (Αξία λιανικής προ φόρων) από 12.000 έως 17.000 ευρώ, επιβαρύνουν κατά 7% το ετήσιο εισόδημα του χρήστη, και στη δεύτερη (με Α.Λ.Π.Φ από 17.001 έως 20.000 ευρώ) κατά 14%. Στο τέλος, το ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσετε σε φόρους για τη χρήση εξαρτάται από το ετήσιο εισόδημά σας και χωρίζεται σε 5 κλίμακες, ενώ στο ποσό ενσωματώνεται και το ανάλογο ποσοστό της εισφοράς αλληλεγγύης. Ετσι, το ποσό που προκύπτει από το επιπλέον εισόδημα, φορολογείται με 24,2% για εισόδημα έως 20.000 ευρώ και με 34% για εισόδημα από 20.001 έως 30.000 ευρώ. 

Με αξία λιανικής προ φόρων που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ και τα 20.000 ευρώ αντίστοιχα, στην αγορά υπάρχουν 13 premium μοντέλα (σε αρκετές εκδόσεις) που θα μπορούσατε να αποκτήσετε μέσω leasing, χωρίς να έχετε ιδιαίτερη φορολογική επιβάρυνση. Ας τα δούμε αναλυτικά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

OPEL NEA MONTELA
test center