H εικόνα teaser του μοντέλου.

Προ των πυλών η Mercedes-Maybach GLS

1.405 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2019)

Tην Μaybach S-Class των SUV σχεδιάζει να λανσάρει πολύ σύντομα η Mercedes. Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες λίγο πριν την παρουσίασή της.


Tην γκάμα της Μaybach σχεδιάζει να επεκτείνει η Mercedes, αφού η εικόνα teaser που αποκάλυψε η φίρμα προλογίζει τον ερχομό της υπερπολυτελούς GLS στην Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Guangzhou της Κίνας.

Ακριβείς πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε δεν υπάρχουν με εξαίρεση ότι το μοντέλο θα εξοπλιστεί με μια μοναδική γρίλια που θα φέρει στο επάνω μέρος το έμβλημα «Maybach» και ότι θα φέρει το έμβλημα της Μercedes στην άκρη του καπό, όπως συνηθιζόταν στα παλιότερα υπερπολυτελή μοντέλα της φίρμας. Η επιστροφή αυτή είχε γίνει γνωστή ήδη από την παρουσίαση του Vision Maybach Ultimate Luxury concept που έδωσε πριν από λίγο καιρό τις κατευθυντήριες γραμμές για το μοντέλο που θα ακολουθήσει.

Κάποια πρώτα στοιχεία για την εμφάνιση του μοντέλου ήρθαν στο φως το προηγούμενο διάστημα μέσω κάποιων κατασκοπευτικών φωτογραφιών. Από αυτές συνεπάγεται το συμπέρασμα πως η Μercedes-Maybach GLS θα υιοθετεί μοναδικό πίσω προφυλακτήρα, τεράστιες ζάντες αλουμινίου, νέο σύστημα εξάτμισης και φυσικά θα εξοπλίζεται με πολλά εμβλήματα «Μaybach».

Mεγαλύτερες θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στην καμπίνα αφού το μοντέλο θα εξοπλιστεί με ηλεκτρικά προσαρμοζόμενα πίσω καθίσματα που θα έχουν πολυτελή επένδυση από δέρμα. Το παρών θα δίνουν σίγουρα μια ή και περισσότερες οθόνες infotainment αλλά και ξύλινη επένδυση στις θύρες. Πιο μπροστά στο ταμπλό, θα υπάρχουν δύο 12,3 ιντσών οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα infotainment, θερμαινόμενες θήκες για μπουκαλάκια, Burmester σύστημα ήχου, θερμαινόμενα καθίσματα και πολλά άλλα.

Η ισχύς θα πηγάζει πιθανότατα από έναν twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων με τεχνολογία EQ Boost. Αύριο αναμένεται η επίσημη παρουσίαση της.
 

ELASTIKA 2024
NISSAN