Προ των πυλών η coupe έκδοση της Ford Mustang Mach-E
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Προ των πυλών η coupe έκδοση της Ford Mustang Mach-E

2.579 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2022)

Ανάρτηση σε φόρουμ φίλων της Ford Mustang Mach-E αποκαλύπτει έγγραφο το οποίο αναφέρει πως η μάρκα θα λανσάρει μια coupe έκδοση της Mustang Mach-E το 2026.

Θα έρθει το 2026 μαζί με τη δεύτερη γενιά της Mustang Mach-E

Πάνω στην κατασκευή μιας Mustang Mach-E Coupe εργάζεται η Ford, σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε σε φόρουμ φίλων του μοντέλου. Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, η Mustang Mach-E Coupe πρόκειται να λανσαριστεί όταν έρθει στην αγορά η δεύτερης γενιάς Μustang Mach-E το 2026.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έγγραφο αποκαλύπτει το χρονοδιάγραμμα της Ford

Η Ford δεν έχει επιβεβαιώσει το παραπάνω ενδεχόμενο, πάντως στην ίδια ανάρτηση διαβάζουμε πως υπάρχουν πληροφορίες πως η παραγωγή της τωρινής γενιάς θα σταματήσει τον Ιούνιο του 2026 και πως η παραγωγή του διαδόχου θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Αξίζει να σημειώσουμε πως έχει διαρρεύσει ακόμη και ένα έγγραφο, στο οποίο φαίνεται πως η Mustang Mach-E Coupe έχει τον δικό της κωδικό και πως θα προσφέρεται μαζί με την Mustang Mach-E. Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται πως το τέλος παραγωγής των Mustang Mach-E και Mustang Mach-E Coupe το 2033 και το 2031 αντίστοιχα.

Πώς θα μοιάζει η Mustang Mach-E Coupe

Πώς μπορεί να μοιάζει μια Mustang Mach-E Coupe; Κατά πάσα πιθανότητα, η Ford θα ακολουθήσει το παράδειγμα των Mercedes και BMW και θα προσφέρει τη Mustang Mach-E με πιο coupe οροφή θέλοντας να κάνει το ηλεκτρικό SUV ακόμη πιο σπορτίφ και δυναμικό, θυσιάζοντας λίγη από την πρακτικότητα του αυτοκινήτου. Επίσης, οι coupe εκδόσεις τείνουν να είναι λιγάκι πιο ακριβές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
OPEL