Προ των πυλών ο αντικαταστάτης της Mercedes-AMG C 43
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Προ των πυλών ο αντικαταστάτης της Mercedes-AMG C 43

1.951 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2022)

Η Mercedes-AMG αποκάλυψε την πρώτη teaser φωτογραφία της επερχόμενης AMG έκδοσης της C-Class που πρόκειται να τροφοδοτείται από ήπια υβριδικό 2λιτρο μοτέρ με ισχύ άνω των 400 ίππων.

Τέλος ο twin-turbo V6

Πριν από ένα περίπου χρόνο η Mercedes παρουσίασε τη πέμπτης γενιάς Mercedes C-Class και σύντομα αναμένεται να φέρει στην αγορά και τον αντικαταστάτη της Mercedes-AMG C 43.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με πιο σπορ σχεδίαση και τέσσερις μπούκες

H φίρμα με έμβλημα το αστέρι παρουσίασε την πρώτη teaser εικόνα του μοντέλου, με το σπορ σεντάν να φαίνεται πως θα λάβει ελαφρώς διαφορετικό πρόβολο με πιο σπορτίφ προφυλακτήρα και Panamericana γρίλια. Επίσης, από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν έρθει στην δημοσιότητα, γνωρίζουμε ήδη πως το μοντέλο θα εξοπλιστεί με μεγάλες πλαϊνές ποδιές, νέες ζάντες, σπορ πίσω διαχύτη και προφυλακτήρα που θα φέρει πάνω του τέσσερις μπούκες ενώ στο εσωτερικό θα δούμε σπορ τιμόνι και καθίσματα και μοναδική επένδυση.

Mε ήπια υβριδικό 2λιτρο μοτέρ με ισχύ άνω των 400 ίππων

Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί το κινητήριο σύνολο που βρίσκεται κάτω από το καπό του αυτοκινήτου, αφού οι φήμες κάνουν λόγο πως ο twin-turbo V6 3λιτρος κινητήρας θα αντικατασταθεί από έναν ήπια υβριδικό 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με ισχύ πάνω από 400 άλογα. Θυμίζουμε πως το 2λιτρο turbo μοτέρ στην AMG A45 S χωρίς υβριδική βοήθεια αποδίδει 421 άλογα και 500 Nm ροπής. To κιβώτιο θα είναι αυτόματο 9 σχέσεων και πιθανότατα θα στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto