Προ των πυλών το ανανεωμένο VW T-Roc

8.316 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2021)

O καιρός να ανανεωθεί το T-Roc έρχεται και φαίνεται πως θα φέρει μαζί του νέα σχεδίαση και πιθανότητα, υβριδικά κινητήρια σύνολα, ώστε να παραμείνει ανταγωνιστικό.

H Volkswagen ήταν μια από τις εταιρείες που πρωτοστάτησαν στην κατασκευή νέων SUV μοντέλων, αφού κατάλαβε γρήγορα πως το κοινό αφήνει στην άκρη τα σεντάν και αρχίζει να προτιμά αυτοκίνητα με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και υψηλότερη θέση οδήγησης.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Στα σπάργανα το T-Roc facelift
Το T-Roc έγινε το τρίτο SUV της VW που ήρθε στην αγορά μετά τα Tiguan και Τοuareg και γρήγορα άρχισε να σημειώνει σημαντικές πωλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη χάρη στις compact διαστάσεις του και τη μεγάλη γκάμα κινητήρων που διαθέτει, ωστόσο σύντομα η φίρμα αναμένεται να παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου.

Mε αλλαγές μπροστά και πίσω
Το ανανεωμένο T-Roc αναμένεται να έχει μικρές αλλά σαφείς αλλαγές, ώστε από την μια πλευρά να μην αλλάξει την πετυχημένη του συνταγή και από την άλλη, να φρεσκαριστεί σε σημαντικό βαθμό, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικό σε μια «καυτή» κατηγορία. Στο μπροστινό μέρος, η γρίλια θα είναι ελαφρώς ανασχεδιασμένη, τα φωτιστικά σώματα θα είναι πιο λεπτά, ενώ σίγουρο είναι πως ο προφυλακτήρας θα είναι διαφορετικός. Πίσω, δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές, με εξαίρεση τα νέα γραφικά στα φώτα.

Θα γίνει υβριδικό;
Σε ό,τι αφορά τα κινητήρια σύνολα, παραμένει μυστήριο εάν θα υπάρξουν αλλαγές στην γκάμα που αυτή την στιγμή αποτελείται από συμβατικά μοτέρ βενζίνης και diesel. Πολύ πιθανή είναι η προσθήκη ήπια υβριδικών εκδόσεων που θα προσφέρουν καλύτερη οικονομία καυσίμου αλλά και μειωμένες εκπομπές ρύπων, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να προσφερθεί και μια Plug-in υβριδική έκδοση.

Aνανέωση και για το T-Roc R
Λίγο μετά την παρουσίαση του ανανεωμένου T-Roc θα ακολουθήσει ο ερχομός της σπορ R έκδοσης, η οποία θα συνεχίσει να συνδυάζεται εκτός απροόπτου με τον 2λιτρο TSI κινητήρα και με DSG αυτόματο κιβώτιο.

Προ των πυλών το ανανεωμένο Τ-Roc!
O καιρός για να ανανεωθεί το T-Roc έρχεται και φαίνεται πως θα φέρει μαζί του νέα σχεδίαση και πιθανότητα, υβριδικά κινητήρια σύνολα.
Πόσο χρειάζεται να αλλάξει το T-Roc; Eίναι μέσα στις επιλογές σας ή είναι λίγο ακριβούτσικο;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto