Πρόγευση της McLaren 600LT Spider (+vid)

2.887 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2019)

Η βρετανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο στο οποίο όλα παραπέμπουν στην ανοικτή εκδοχή της 600 Longtail των 600 ίππων.

Στα μέσα του περασμένου καλοκαιρίου η McLaren λάνσαρε επίσημα την 600 Longtail ή αλλιώς 600LT, χαρίζοντάς της πιο επιθετική εμφάνιση, μικρότερο βάρος και μεγαλύτερη ισχύ σε σχέση με την απερχόμενη. Ο καιρός πέρασε και από τον Σεπτέμβρη είχαν ξεκινήσει οι φήμες για την «ανοικτή» (σ.σ. Spider που λέμε στα ελληνικά) εκδοχή της.
 

Σήμερα, αυτές οι φήμες επιβεβαιώνονται κατά το ήμισυ, μετά τη δημοσίευση μιας εικόνας και ενός βίντεο σε μορφή teaser που δείχνει ευκρινώς την πινακίδα «600LT» στο πίσω μέρος και λίγο μετά, όταν το πλάνο μεταφέρεται δίπλα από το supercar, μπορεί να δει κανείς τη σκιά που παραπέμπει σε κάμπριο. Πέραν αυτού, η McLaren ανανεώνει το ραντεβού για τις 16 Ιανουαρίου, όπως φαίνεται και στον τίτλο του βίντεο, ημερομηνία στην οποία αναμένεται να γίνει η αποκάλυψη της 600LT Spider.

Σε κάθε περίπτωση, δεν αναμένονται αλλαγές στην «καρδιά» της επιβλητικής Βρετανίδας, με τον V8 biturbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 3,8 λτ. με απόδοση 600 ίππων και 620 Nm ροπής να δηλώνει και εδώ βροντερό «παρών».

Εν αναμονή περισσότερων λεπτομερειών, λοιπόν, στις 16 του μηνός. Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα γύρω από την αυτοκίνηση.

Toyota
moto