3 φωτογραφίες »

Αυτά είναι τα πρώτα σκίτσα που διέρρευσαν στο Taycan forum.

Πρόγευση της νέας Porsche Taycan

1.962 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2019)

Τα πρώτα επίσημα σκίτσα της ηλεκτρικής Porsche Taycan που αναμένεται να εφοδιαστεί με περισσότερα από 600 άλογα, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε στο άμεσο μέλλον.

Η επερχόμενη ηλεκτρική Porsche Taycan θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, όπως έχει επιβεβαιωθεί από το γερμανικό στρατόπεδο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό για τους φίλους της μάρκας που αρέσκονται στην αναζήτηση νέων στοιχείων για την πρώτη ever «ηλεκτρισμένη» Porsche.

Αυτά είναι τα πρώτα σκίτσα που διέρρευσαν στο Taycan forum.

Αυτά είναι τα πρώτα σκίτσα που διέρρευσαν στο Taycan forum.


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαρρεύσουν τα πρώτα επίσημα σκίτσα της νέας Taycan σε forum που ασχολείται αποκλειστικά με το νέο μοντέλο. Τα σκίτσα αυτά δίνουν μια πρόγευση για το τι ενδέχεται να δούμε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, κατά πάσα πιθανότητα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, μοιάζοντας εν πολλοίς με τις αποκλειστικές ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που έχουμε εξασφαλίσει από τους «κατασκόπους» μας. 

Η σχεδίαση δεν απέχει πολύ από την πρόταση του «κατασκόπου» μας.

Η σχεδίαση δεν απέχει πολύ από την πρόταση του «κατασκόπου» μας.

 

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει την τελική εικόνα της Taycan, ωστόσο περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι έχουν ήδη προπαραγγείλει το μοντέλο, πληρώνοντας μάλιστα και μία προκαταβολή της τάξης των 2.500 ευρώ. Μάλιστα για να ανταποκριθεί στην έντονη ζήτηση και να μειώσει τους χρόνους αναμονής, η Porsche λαμβάνει ήδη τα απαραίτητα μέτρα για να ενισχύσει την παραγωγή της, πριν καν ακόμα αυτή ξεκινήσει.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις βασικές τεχνικές προδιαγραφές, δύο ηλεκτροκινητήρες θα παράγουν συνδυασμένη ισχύ μεγαλύτερη από 600 ίππους, ενώ το πακέτο μπαταριών με το οποίο θα εξοπλίζεται θα τις δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί για περισσότερα από 500 χιλιόμετρα (NEDC). Όταν αυτή αδειάσει με μόλις τέσσερα λεπτά φόρτισης θα είναι σε θέση να κινήσει το αυτοκίνητο για 100 χιλιόμετρα. Τέλος το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα θα πραγματοποιείται σε λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα.

VW LEASEPRO
test center