Μία ακόμα προωθητική εικόνα του νέου Audi A8 που θα παρουσιαστεί στις 11 Ιουλίου και την οποία «ξανοίξαμε» λίγο για να φανεί καλύτερα το προφίλ.

Μία ακόμα προωθητική εικόνα του νέου Audi A8 που θα παρουσιαστεί στις 11 Ιουλίου και την οποία «ξανοίξαμε» λίγο για να φανεί καλύτερα το προφίλ.

Πρόγευση του νέου Audi A8

4.312 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2017)

Το μακρύ παιχνίδι της αποκάλυψης του νέου Audi A8 συνεχίζεται, με τους Γερμανούς να μας δείχνουν σήμερα το προφίλ της ναυαρχίδας τους, η οποία θα παρουσιαστεί επισήμως στις 11 Ιουλίου.

Μια νέα μέρα, ένα καινούργιο teaser για το επερχόμενο Audi A8, το οποίο θα αποκαλυφθεί σε λιγότερο από μία εβδομάδα στο Audi Summit της Βαρκελώνης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η αλήθεια είναι πως η Audi δεν έχει κρατήσει ακριβώς κρυφό το νέο Α8, καθώς έχει δημοσιεύσει από μόνη της κάμποσες προωθητικές ενέργειες γύρω από αυτό, που περιλαμβάνουν από βίντεο μέχρι και τη νέα ταινία Spider-Man: Homecoming, στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει.
 
Τι νέο μαθαίνουμε, όμως, από αυτή την προωθητική εικόνα όπου βλέπουμε το προφίλ του αυτοκινήτου; Μπορεί να είναι η καθαρή φωτογραφία, αλλά και πάλι βλέπουμε όσα πάνω κάτω αναμέναμε. Μια σχεδίαση εμπνευσμένη από τα πρωτότυπα Prologue, αλλά και φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.
  
Κατά τα λοιπά, ξέρουμε ήδη πως το νέο Α8 θα διαθέτει στάνταρ ηλεκτρικό κύκλωμα 48 volt. Μας έχουν δείξει οι Γερμανοί το πόσο εύκολα παρκάρει το αυτοκίνητο, αλλά και τη λειτουργία της ανάρτησης. Μόλις εχθές είδαμε και τα καθίσματα χαλάρωσης που κάνουν ακόμα και μασάζ στα πόδια των πίσω επιβατών.
 
Το νέο Audi A8 θα παρουσιαστεί στις 11 Ιουλίου στη Βαρκελώνη στις 9:30 το πρωί τοπική ώρα. Φανταζόμαστε, πάντως, πως μέχρι τότε κάτι ακόμα θα μας αποκαλύψει η γερμανική εταιρεία...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto