Το πρόγραμμα αυτό είναι μια συνεργασία ανάμεσα στη Nissan, τη Νissan Motorsports, την Αutotech και μια σειρά προμηθευτών.

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν την 1 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα αυτό είναι μια συνεργασία ανάμεσα στη Nissan, τη Νissan Motorsports, την Αutotech και μια σειρά προμηθευτών.

Πρόγραμμα ΝISMO για τα παλιά Nissan

2.262 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2017)

Την παραγωγή γνήσιων ανταλλακτικών για παλιά θρυλικά μοντέλα σαν το R32 Skyline GT-R ανακοίνωσε η Nissan. Δείτε τι θα κάνει.

Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να βρεις γνήσια ανταλλακτικά για το παλιό σου αυτοκίνητο, έστω και αν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που σταμάτησε η παραγωγή του μοντέλου σου; H Nissan έρχεται να δώσει την λύση, ανακοινώνοντας το πρόγραμμα κληρονομιάς NISMO με σκοπό να δώσει στους ιδιοκτήτες παλιών Nissan την δυνατότητα να αντικαταστήσουν με γνήσια ανταλλακτικά ό,τι χρειάζεται ώστε να συνεχίσουν να «χαίρονται» στα αυτοκίνητα τους.

Το πρόγραμμα αυτό είναι μια συνεργασία ανάμεσα στη Nissan, τη Νissan Motorsports, την Αutotech και μια σειρά προμηθευτών που προβλέπει την παραγωγή ανταλλακτικών, αρχικά για το «θρυλικό» R-32 Skyline GT-R.
 
Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν την 1 Δεκεμβρίου κάνοντας διαθέσιμα περίπου 80 διαφορετικά ανταλλακτικά για το GT-R όλων των ειδών από εμβλήματα, εξωτερικά αεροδυναμικά μέρη, θήκες, καθρέπτες κ.α. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η συλλογή θα μεγαλώνει και θα περιλαμβάνει όλο και περισσότερα μοντέλα. Τέλος, η Nissan αν δεν βρει τρόπο να παράξει τα εργοστασιακά ανταλλακτικά με τους αρχικούς προμηθευτές της, τότε μόνο θα προσπαθήσει να τα κάνει διαθέσιμα μέσω άλλων εταιρειών.
 

LEASING APRILIOS
skoda