Το αποκαλούμενο «Future Vision» alpha SUV concept, το δημιούργησε η σχεδιαστική ομάδα της Thunder Power που εδρεύει στο Μιλάνο. Αναμένεται να λανσαριστεί εμπορικά το 2020.

Το Sedan που θα είναι από το 2019 ανταγωνιστής του Tesla Model S, δέχθηκε κάποιες στιλιστικές και αεροδυναμικές τροποποιήσεις σε σχέση με την προηγούμενη εκδοχή του.

Η αποκλειστικά ηλεκτρική πλατφόρμα της Thunder Power διαθέτει μπαταρίες 125 kWh, οι οποίες χαρίζουν αυτονομία ως και 650 χλμ., ενώ «αντέχει» μέχρι και κινητήρες απόδοσης 430 kW (584 PS).

Το πρωτότυπο SUV διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα και χάρη στη φιλοσοφία «Intelligent Packaging» προσφέρει υψηλή ευρυχωρία. Το κέντρο βάρος του είναι παρόμοιο με αυτό ενός σεντάν, με προφανή οφέλη στην οδική συμπεριφορά

Προηγμένη ηλεκτροκίνηση από την Ταϊβάν

2.126 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2017)

Η Thunder Power από την Ταϊβάν τραβά τα βλέμματα στη Φρανκφούρτη με δύο ηλεκτρικά concept, ένα παλιό Sedan και ένα νέο SUV, αλλά και με τη νέα της πλατφόρμα που «αντέχει» ως και 584 ίππους, προσφέροντας αυτονομία μέχρι και 650 χλμ.

Η Thunder Power είναι μια εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία είχε γίνει γνωστή πριν δύο χρόνια στην τότε έκθεση της Φρανκφούρτης, όταν παρουσίασε το πρωτότυπο Thunder Power Sedan. Σήμερα, επιλέγει πάλι τη γερμανική πόλη για να μας δείξει την εξέλιξη που έχει σημειώσει.
 
Μαζί με το Thunder Power Sedan (TP-01) ντυμένο με καμουφλάζ δοκιμών, βρέθηκε και ένα νέο ηλεκτρικό SUV concept, το οποίο έκανε ντεμπούτο, όπως και η αποκλειστικά ηλεκτρική πλατφόρμα της εταιρείας. Η τελευταία διαθέτει μπαταρίες 125 kWh, οι οποίες χαρίζουν αυτονομία ως και 650 χλμ., ενώ «αντέχει» μέχρι και κινητήρες απόδοσης 430 kW (584 PS).
   
Το Sedan που θα είναι από το 2019 ανταγωνιστής του Tesla Model S, δέχθηκε κάποιες στιλιστικές και αεροδυναμικές τροποποιήσεις σε σχέση με την προηγούμενη εκδοχή του. Αυτό που κλέβει την παράσταση, όμως, είναι το αποκαλούμενο «Future Vision» alpha SUV concept, το οποίο δημιούργησε η σχεδιαστική ομάδα της Thunder Power που εδρεύει στο Μιλάνο.
 
Το πρωτότυπο SUV διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα και χάρη στη φιλοσοφία «Intelligent Packaging» προσφέρει υψηλή ευρυχωρία. Το κέντρο βάρος του είναι παρόμοιο με αυτό ενός σεντάν, με προφανή οφέλη στην οδική συμπεριφορά, στην οποία συμβάλει και η ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων με το αγωνιστικό στήσιμο. Στη νέα πλατφόρμα θα πατήσει το SUV το 2020, ενώ ένα χρόνο περίπου νωρίτερα θα λανσαριστεί το Coupe μοντέλο.

Mercedes
test center