• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Προληπτικός έλεγχος για 199 Mitsubishi

Διαβάστηκε από 1706 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/11/2018
 

Η Mitsubishi ανακοίνωσε πρόγραμμα ανάκλησης που αφορούν δύο μοντέλα της και 199 αυτοκίνητα συνολικά. Δείτε ποια μοντέλα επηρεάζονται, αλλά και το λόγο για τον οποίο διεξάγεται ο έλεγχος.

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη, επίσηµος εισαγωγέας και διανοµέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, εκτελεί ανακλήσεις για δύο μοντέλα της. Αυτές αφορούν συνολικά 199 αυτοκίνητα, που αναλύονται σε 97 Mitsubishi ASX µε κωδικό µοντέλου GA0W και 102 Eclipse Cross µε κωδικό µοντέλου GK1W, µε χρονολογία κατασκευής 2018.

Για το ASX, η Mitsubishi Motors εντόπισε ότι σε συγκεκριµένο αριθµό οχηµάτων ενδέχεται κατά την ενεργοποίηση της υδραυλικής αντλίας φρένων να πραγµατοποιηθεί επαναφορά της ECU ASC (ηλεκτρονική µονάδα ελέγχου του συστήµατος Active Stability Control), το οποίο µπορεί να επηρεάσει τη σταθερότητα του οχήµατος.
 

Από την άλλη, σε ό,τι αφορά το Eclipse Cross η ιαπωνική μάρκα εντόπισε πως ενδέχεται η διάρκεια του χρόνου πέδησης του συστήµατος FCM (Forward Collision Mitigation System/ Σύστηµα µετριασµού εµπρόσθιας σύγκρουσης) να είναι µεγαλύτερη από το απαραίτητο όταν ανιχνεύσει πεζό ή αντικείµενα. Ως αποτέλεσµα αυτού, ο οδηγός νιώθει την ανάγκη να εφαρµόσει µεγαλύτερη πέδηση, προκειµένου να αντισταθµίσει αυτό που θεωρεί ανεπαρκή δύναµη φρεναρίσµατος.

Μέχρι στιγµής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος που να σχετίζεται µε τα συγκεκριµένα θέµατα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτηµένα συνεργεία Mitsubishi για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και επαναπρογραµµατισµοί, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη στα τηλέφωνα 210 3483300 και 795 µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή µέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

Αποκλειστικό: Νέα Mercedes EQA

Honda CR-V vs Peugeot 5008

Δοκιμή: Nissan Qashqai diesel με 150 PS

Ρόπαλο & σπασμένα τζάμια μέχρι που...

Η κίνηση στους δρόμους

Νίκη-άθλος του Hamilton στο Μονακό

Τριπλάσια εγγύηση και 2.000 στην τσέπη ή VW T-Cross;

Το πιο όμορφο ελληνικό σπήλαιο

Σκόπελος: 4 παραλίες που μένουν αξέχαστες

10 σημεία του Ιονίου... για χάζι!

H καλύτερη παραλία του κόσμου είναι στην Ελλάδα

«Το απέραντο γαλάζιο» της Αμοργού

SEAT: Service Πλήρες από κάθε άποψη πακέτο

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: No1 δίκτυο μεταχειρισμένων αυτ/των.

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

RENAULT: CLIO Dynamic.Η πλουσιότερη έκδοση CLIO με 12.980€

CITROEN: Ανοιξιάτικες εκπτώσεις έως 31 Μαΐου

NISSAN: Micra με νέο 1.000άρι turbo από 12.690€

SEAT: Eπίλεξε το δικό σου Αrona από 15.245€

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: 500€ έκπτωση έως 30 Ιουνίου.

περισσότερα »