• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Προληπτικός έλεγχος για 199 Mitsubishi

Διαβάστηκε από 1612 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/11/2018
 

Η Mitsubishi ανακοίνωσε πρόγραμμα ανάκλησης που αφορούν δύο μοντέλα της και 199 αυτοκίνητα συνολικά. Δείτε ποια μοντέλα επηρεάζονται, αλλά και το λόγο για τον οποίο διεξάγεται ο έλεγχος.

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη, επίσηµος εισαγωγέας και διανοµέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, εκτελεί ανακλήσεις για δύο μοντέλα της. Αυτές αφορούν συνολικά 199 αυτοκίνητα, που αναλύονται σε 97 Mitsubishi ASX µε κωδικό µοντέλου GA0W και 102 Eclipse Cross µε κωδικό µοντέλου GK1W, µε χρονολογία κατασκευής 2018.

Για το ASX, η Mitsubishi Motors εντόπισε ότι σε συγκεκριµένο αριθµό οχηµάτων ενδέχεται κατά την ενεργοποίηση της υδραυλικής αντλίας φρένων να πραγµατοποιηθεί επαναφορά της ECU ASC (ηλεκτρονική µονάδα ελέγχου του συστήµατος Active Stability Control), το οποίο µπορεί να επηρεάσει τη σταθερότητα του οχήµατος.
 

Από την άλλη, σε ό,τι αφορά το Eclipse Cross η ιαπωνική μάρκα εντόπισε πως ενδέχεται η διάρκεια του χρόνου πέδησης του συστήµατος FCM (Forward Collision Mitigation System/ Σύστηµα µετριασµού εµπρόσθιας σύγκρουσης) να είναι µεγαλύτερη από το απαραίτητο όταν ανιχνεύσει πεζό ή αντικείµενα. Ως αποτέλεσµα αυτού, ο οδηγός νιώθει την ανάγκη να εφαρµόσει µεγαλύτερη πέδηση, προκειµένου να αντισταθµίσει αυτό που θεωρεί ανεπαρκή δύναµη φρεναρίσµατος.

Μέχρι στιγµής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος που να σχετίζεται µε τα συγκεκριµένα θέµατα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτηµένα συνεργεία Mitsubishi για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και επαναπρογραµµατισµοί, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη στα τηλέφωνα 210 3483300 και 795 µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή µέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

Δοκιμή: Ανανεωμένο Kia Sportage

Σπορ και θέαμα με snowboard & Rally car

Νέο Toyota RAV4 εναντίον ανταγωνισμού

Για ποιο Honda αξίζει να είσαι «χοντάκιας» σήμερα;

Η κίνηση στους δρόμους

Mega Τεστ φώτων σε 11 μικρά SUV

Renault Clio: Old Vs New

Honda HR-V VS Volkswagen T-Roc

Δοκιμή: Νέα Mercedes C 200 Coupe

Μούφα «ψαγμενιές»: Ποιος τις θέλει;

Νέα Mercedes GLC Coupe με έως 258 άλογα

4 απλές ενέργειες = χρώμα σαν καινούργιο!

Kάντο μόνος σου: Aλλαξε μπουζί (vid)

Βενζίνη ή diesel;

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

CITROEN: Νέο C5 Aircross με 130 PS από 22.550 ευρώ

MITSUBISHI: Ατοκο χρηματοδοτικό: 0% επιτόκιο,100€/μήνα

RENAULT: CAPTUR & CLIO στην πιο δελεαστική τιμή, με όφελος έως 2.000€!

PEUGEOT: Ανανεωμένο 208 από 13.200€

SKODA: Skoda Fabia από 11.280€

Ψηφίστε και κερδίστε 4 μοτοσυκλέτες

περισσότερα »