Σύμφωνα με την Toyota στο Crown Concept το βάρος έχει πέσει σε δύο πράγματα: την οδική συμπεριφορά και τη συνδεσιμότητα. Όπως και το νέο Camry, το Crown Concept στηρίζεται στην πλατφόρμα Toyota New Global Architecture (TNGA).

Συνολικά το σχήμα αναμένεται πιο «αιχμηρό», ενώ και το προφίλ του οχήματος είναι αρκετά «μυώδες».

Η έκδοση παραγωγής του Crown Concept θα κάνει ντεμπούτο του χρόνου το καλοκαίρι.

Ευχάριστη εξέλιξη θα είναι το εσωτερικό του εκθεσιακού οχήματος να περάσει στην παραγωγή.

Προπομπός του νέου Toyota Crown

3.611 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2017)

Στην έκθεση του Τόκιο η Toyota μας δείχνει την 15η γενιά του Crown σε πρωτότυπη μορφή, η οποία όμως βρίσκεται πολύ κοντά στην έκδοση παραγωγής, που θα λανσαριστεί εμπορικά μέσα στο 2018.

Στην 45η έκθεση του Τόκιο βρίσκεται το Toyota Crown Concept, δίνοντάς μας μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι να περιμένουμε από το μοντέλο παραγωγής που αναμένεται του χρόνου.
 
Σύμφωνα με την Toyota στο Crown Concept το βάρος έχει πέσει σε δύο πράγματα: την οδική συμπεριφορά και τη συνδεσιμότητα. Όπως και το νέο Camry, το Crown Concept στηρίζεται στην πλατφόρμα Toyota New Global Architecture (TNGA). Για την εξέλιξη των οδικών του χαρακτηριστικών, το αυτοκίνητο έχει δοκιμαστεί στην πίστα του Nurburgring.
   
Σε ό,τι έχει να κάνει με την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα, το Crown Concept διαθέτει την υπηρεσία ITS Connect της Toyota, μέσω της οποίας ανταλλάσσονται πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους με τα άλλα οχήματα, ώστε να περιορίζεται η κυκλοφοριακή συμφόρηση.
 
Η έκδοση παραγωγής του Crown Concept θα κάνει ντεμπούτο του χρόνου το καλοκαίρι. Σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση του Crown 15ης γενιάς και με βάση τα όσα βλέπουμε στο πρωτότυπο μοντέλο, κυρίαρχο στοιχείο είναι η τεράστια γρίλια της μάσκας. Συνολικά το σχήμα αναμένεται πιο «αιχμηρό», ενώ και το προφίλ του οχήματος είναι αρκετά «μυώδες». Ευχάριστη εξέλιξη θα είναι το εσωτερικό του εκθεσιακού οχήματος να περάσει στην παραγωγή.

ELASTIKA 2024
moto